MEB 30 Bin Temizlik Personeli Alımı Başvuru Formu: MEB Personel Alımı Ne Zaman? Okullara Temizlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

İş arayan vatandaşların merceğe aldığı MEB 30 bin temizlik personeli alımı başvuru detayları araştırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı okullara temizlik görevlisi alımı için düğmeye bastı. Peki, MEB temizlik personeli alımı ne zaman? İşte okullara temizlik görevlisi alımı başvuru şartları..

MEB 30 Bin Temizlik Personeli Alımı Başvuru Formu: MEB Personel Alımı Ne Zaman? Okullara Temizlik Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

MEB 30 bin temizlik personeli alımı araştırması yapan vatandaşlar son duruma odaklandı. 2024 yılında istihdama devam eden Milli Eğitim Bakanlığı bu yılın görevlendirmeleri için harekete geçti. Çok sayıda vatandaşın merak ettiği okullara temizlik görevlisi alımı başvuru şartları araştırıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin taşeron personelle sürecin yönetildiğini söyledi. Peki, MEB temizlik personeli alımı ne zaman? İşte okullara 30 bin personeli alımı başvuru formu..

OKULLARA 30 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda temizlikle ilgili konuyu çözmek üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının haftada 3 gün 120 bin personel görevlendireceğini söyleyerek, "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve Bakanımızla birlikte tekrar değerlendirdik. Pazartesi itibarıyla Çalışma Bakanlığı tam zamanlı 30 bin ilave personel istihdam hakkı sunacak" dedi.

MEB TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Devamında ise, "İş gücü ürün programına başvuru ve işlevselliğini test ettik, aksaklıkları hissettik, kendileri de bu konuda bize yardımcı oldular. Pazartesi itibarıyla süreci başlatacağız" dedi. Okullara 30 bin temizlik personeli alımı başvuru formu ve şartları açıklaması geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr