MEB BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUCU SORGULAMA EKRANI: meb.gov.tr BİLSEM Öğretmen Atama Sonucu Nasıl Bakılır?

MEB BİLSEM öğretmen atama sonuçları açıklandı. meb.gov.tr sayfasından sorgulamalara başlayan öğretmenler atama sonuçlarını öğrendi. Atanan öğretmenler için ilişik kesme süreci start aldı. eki, BİLSEM öğretmen atama sonuçları nasıl bakılır? İşte yanıtı..

MEB BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUCU SORGULAMA EKRANI: meb.gov.tr BİLSEM Öğretmen Atama Sonucu Nasıl Bakılır?

2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu yayına girdi. Binlerce öğretmenin beklediği BİLSEM öğretmen atama sonuçları sorgulandı. meb.gov.tr sayfasından sorgulanabilen BİLSEM öğretmen tercihleri 18-22 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvimde ilan edilen BİLSEM sonuçları görev ili değişen ya da alan değişikliği yapan öğretmenlerin tercih başvuruları geçersiz sayıldı. Peki, BİLSEM öğretmen atama sonuçları nasıl bakılır? İşte merak edilenler..

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SONUCU SORGULAMA EKRANI

2024 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu göre yapılan sözlü sınav sonuçları belli oldu. Puanlarına göre tercih yapan öğretmenlerin BİLSEM atama sonuçları belli oldu. Atanan öğretmenlerin tebliğ ve ilişik kesme işlemleri 26 Temmuz Cuma günü itibarıyla başlayacak. Sözlü sınava katılmayan ve sözlü sınav esnasında sınav kurallarına aykırı şekilde davranan öğretmenlerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacak.

BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMA SINAV SONUCU SORGULANA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: HABER MERKEZİ