MEB BİLSEM SÖZLÜ SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI: BİLSEM Sözlü Sınav Sonucu Nasıl Bakılır? BİLSEM Öğretmen Sözlü Sınav Sonuçları

BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin merakla beklediği sınav sonuçları ve tercih puanları netleşti. meb.gov.tr adresinden takip edilen sonuçlara göre işlemler başladı. Peki, BİLSEM öğretmen sözlü sınav sonucu nasıl bakılır? İşte yanıtı..

MEB BİLSEM SÖZLÜ SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI: BİLSEM Sözlü Sınav Sonucu Nasıl Bakılır? BİLSEM Öğretmen Sözlü Sınav Sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen 2024 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu açıklandı. 60 ve üzeri puan alan adayların başarılı kabul edildiği BİLSEM sınavları için beklenen tarih geldi. Binlerce öğretmenin merakla beklediği meb.gov.tr sorgulama başladı. BİLSEM sözlü sınav itirazları için tarih 9-11 Temmuz 2024 arası olarak belirlendi. Peki, BİLSEM öğretmen sözlü sınav sonucu nasıl bakılır? İşte BİLSEM sözlü sınav sonucu sorgulama ekranı..

BİLSEM SÖZLÜ SINAV SONUCU NASIL BAKILIR?

BİLSEM öğretmen seçme ve atama sözlü sınav sonuçları erişime açıldı. Öğretmenlerin beklediği BİLSEM sözlü sınav sonuçları için meb.gov.tr adresine giriş yapmak gerekiyor. BİLSEM sözlü sınav sonuçlarına itirazlar 9-11 Temmuz 2024 tarihleri arasında il milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılacak. Sözlü sınav sonuçlarına itiraz sonuçları başvuru sahibine yazılı olarak il millî eğitim müdürlükleri tarafından bildirilecek. Atama tercihleri 18-22 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak.

MEB BİLSEM SÖZLÜ SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur