MEB E-OKUL KAPANIŞ TARİHİ 2024 BELLİ OLDU: e-Okul Ne Zaman Kapanıyor? MEB İkinci Dönem e-Okul Hangi Gün Kapanacak? e-Okul VBS Giriş

2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kala gözler e-Okul sistemine çevrildi. Milyonlarca veli MEB e-okul kapanış tarihi 2024 araştırdı. Velilerin öğrencinin notlarını, devamsızlık ve diğer bilgilerini görebildiği e-okul sistemi ne zaman kapanıyor belli oldu. Peki, e-okul ne zaman kapanıyor? İşte yanıtı..

MEB E-OKUL KAPANIŞ TARİHİ 2024 BELLİ OLDU: e-Okul Ne Zaman Kapanıyor? MEB İkinci Dönem e-Okul Hangi Gün Kapanacak? e-Okul VBS Giriş

Eylül ayından bu yana devam eden 2023-2024 eğitim öğretim yılı bitiş tarihi belli oldu. 14 Haziran Cuma günü karnelerini alacak olan öğrenciler için bu yıl sona erecek. 10 aydır kesintisiz süren 2023-2024 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı gün kala öğretmenler not girişlerini yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı e-Okul giriş ekranı öğrenci ve velilerin sıklıkla ziyaret ettiği sayfalar arasında yer aldı. 14 Haziran Cuma gününe geri sayıma geçen öğrenci ve veliler için MEB e-okul kapanış tarihi 2024 belli oldu. Peki, e-okul ne zaman kapanıyor? İşte yanıtı..

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

Öğrenci ve velilerin sıklıkla takip ettiği e-Okul sistemi karna gününe kadar açık oluyor. Velilerin öğrencilerinin okuldaki not durumlarını, karne ortalaması ve devamsızlık bilgilerini görebildiği e-Okul sistemi 14 Haziran Cuma gününe dek açık olacak. e-Okul erişimi karne günü itibariyle son buluyor. e-Okul öğretmen not girişleri karne gününe birkaç gün kala sona ermiş oluyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona eriyor.

E-OKUL GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul VBS sistemine giriş yapmak için eokul.meb.gov.tr adresinden giriş yapmanız gerekiyor. eokul.meb.gov.tr sitesine girin. Karşınıza çıkan ekranda "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığına tıklayın. Ardından e-Devlet ekranından T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresiyle e-Okul sistemine giriş yapabilirsiniz.

E-OKUL GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur