MEB ÖĞRETMEN 2. TAYİN BAŞVURU EKRANI: Öğretmen İller Arası Tayin Başvuru Nasıl Yapılır? MEB Öğretmen 2. İl Dışı Atama Başvuru Yap

MEB öğretmen ikinci tayin başvuru ekranı açıldı. 11 Temmuz ile 16 Temmuz günleri arası yapılacak olan iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları alınmaya başladı. Peki, MEB iller arası tayin başvuru nasıl yapılır? İşte MEB 2. il dışı öğretmen tayin başvuru ekranı..

MEB ÖĞRETMEN 2. TAYİN BAŞVURU EKRANI: Öğretmen İller Arası Tayin Başvuru Nasıl Yapılır? MEB Öğretmen 2. İl Dışı Atama Başvuru Yap

Milli Eğitim Bakanı (MEB) öğretmen il dışı tayin başvuruları başladı. 11 Temmuz Perşembe günü start alan 2. il dışı tayin başvuru ekranı açıldı. 2024 yılında öğretmenlere ikinci kez isteğe bağlı yer değiştirme hakkı tanıyan bakanlık başvuruları almaya başladı. Arama motorlarında 2. il dışı tayin sorgusu yapılırken bir yandan da kontenjanlar sorgulandı. Peki, öğretmen il dışı tayin başvuru nasıl yapılır? İşte MEB iller arası tayin başvuru ekranı..

MEB İLLER ARASI 2. TAYİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

MEB 2. tayin başvuru ekranı açtı. 11 Temmuz - 16 Temmuz günleri arası yapılacak olan MEB iller arası yer değiştirme başvuruları başladı. Görev yerini değiştirmek isteyen öğretmenlerin merakla beklediği 2. atama başvuruları alınmaya başladı. 16 Haziran Salı günü sona erecek olan MEB öğretmen tayin başvuru ardından sonuçlar 18 Temmuz 2024 tarihinde açıklanacak. Öğretmen il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak.

ÖĞRETMEN 2. İL DIŞI TAYİN BAŞVURU EKRANI

Öğretmen 2. il dışı tayin başvuruları 11-16 Temmuz 2024 tarihleri arasında mebbis.meb.gov.tr veya personel.meb.gov.tr adreslerinden yapılacak. Elektronik Başvuru Formu dolduracak olan öğretmenler tercih listelerine göre atanacak. Hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak olan atamalarda aynı ya da farklı illerden en çok 40 eğitim kurumu tercih edilebilecek. Öğretmen tayin 41’inci seçenek olarak bir il tercih etme hakkı var.

MEB ÖĞRETMEN 2. İL DIŞI TAYİN BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur