MEB ÖĞRETMEN SEMİNER SONUÇLARI 2024: Öğretmen İl Dışı Seminer Yerleri Belli Oldu Mu? İl Dışı Seminer Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kurban Bayramı'nın bitişiyle haziran seminer dönemine start verecek olan öğretmenler hangi okullarda seminer alacaklarını merak etti. İl dışı seminer başvuru yapan öğretmen seminer tarihleri netleşti. Peki, seminer yerleri belli oldu mu? İşte MEB öğretmen il dışı seminer açılan okullar..

MEB ÖĞRETMEN SEMİNER SONUÇLARI 2024: Öğretmen İl Dışı Seminer Yerleri Belli Oldu Mu? İl Dışı Seminer Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MEB kadrolu öğretmen haziran seminer başvuru sonuçları ardından gözler seminer alınacak okulların listesine çevrildi. 14 Haziran Cuma günü karne töreninin ardından 9 günlük Kurban Bayramı tatiline start verecek olan öğretmenler hafta başında seminer programına başlayacak. MEB öğretmen seminer tarihleri 24-28 Haziran 2024 arası olarak açıklandı. 20-21 Haziran günlerinin bayram tatiline dahil edilmesiyle öğretmenler haziran ayında 5 gün seminer alacak. Peki, seminer yerleri belli oldu mu? İl dışı seminer sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte öğretmen il dışı seminer açılan okullar..

İL DIŞI SEMİNER YERLERİ BELLİ OLDU MU?

MEB öğretmen seminer programı yapılacak okullar listelendi. 20 Haziran Perşembe ile 21 Haziran Cuma günlerinin Kurban Bayramı tatiline dahil edilmesiyle öğretmenler 5 gün seminer alacak. 24 Haziran Pazartesi ile 28 Haziran Cuma günleri arası haziran seminer dönemine katılacak olan öğretmenler il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri Hizmetiçi Eğitim Modülü ana sayfası üzerinden kendi il ve ilçelerine başvuru yapanların listesini görebilir.

ÖĞRETMEN İL DIŞI SEMİNER SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Seminer il dışı başvuru sonuçları 17 Haziran 2024 Pazartesi günü açıklanacağı söyleniyor. 6 Haziran 2024 tarihinde sona eren il dışı seminer başvuruları ardından öğretmenler İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Hizmetiçi Eğitim Modülü ana sayfasından kendi il ve ilçelerine başvuru yapanların listesi yayınlandı. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri seminer alacak öğretmenlerin hangi okullarda yapacağını planladıktan sonra Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülüne işlenecek. Ardından öğretmenler hangi okulda seminer alabileceğini Hizmetiçi Eğitim Modülünden öğrenecek. Öğretmenler 2 gün ortak metin incelemesi, 2 gün programı değişen öğretmenlerin zümre program incelemesi ve 1 gün kurul komisyon çalışması yapacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ