Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEB Okul Tatilleri 2024: 22 Şubat Okullar Tatil Mi? Bugün Okul Var Mı? 22 Şubat 2024 Perşembe Bugün Okul Tatil mi?

Haftanın dördüncü okul gününün gelişiyle bugün okullar tatil mi merak edildi. 22 Şubat Perşembe günü milyonlarca öğrenci ve veli bugün okul tatil mi sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. Peki, bugün okul var mı? 22 Şubat bugün hava nasıl? İşte yanıtı..

Haftanın dördüncü okul gününün

22 Şubat okullar tatil mi merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. 20 milyondan fazla öğrenci ile 1,5 milyon öğretmenin bulunduğu 2023-2024 eğitim öğretim yılında 2. dönem süreci devam etti. Zaman zaman hava muhalefeti nedeniyle yapılan 1 günlük okul tatilleri ardından kesintisiz devam eden okullardaki son durum merak edildi. 22 Şubat Perşembe günü haftanın 4. okul günü bugün okullar tatil mi araştırıldı. Yurdun farklı noktalarında etkili olan kuvvetli sağanak yağmur ardından beklenen açıklama geldi. Peki, 22 Şubat tatil mi? Bugün okul var mı? Bugün hava nasıl? İşte 22 Şubat bugünkü hava durumu..

22 ŞUBAT OKULLAR TATİL Mİ?

22 Şubat okullar tatil mi merak eden öğrenciler için hemen yanıtlayalım ki böyle bir karar alınmadı. Hava şartları nedeniyle zaman zaman 1 günlük tatil kararı alınan illerdeki durum valiler tarafından ilan edildi. Ancak haftanın 4. günü olan 22 Şubat Perşembe günü okullar tatil edilmedi. Bugün yurdun farklı noktalarında etkili olan kuvvetli sağanak yağışla birlikte yer yer kar yağışı da görüldü. Ancak 22 Şubat okullar tatil değil.

22 ŞUBAT BUGÜNKÜ HAVA DURUMU

Bugünkü hava durumu 22 Şubat tahminleri geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan son dakika bilgileri geldi. 22 Şubat Perşembe günü Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kastamonu çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı görülecek. Karabük, Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta sağanak yağış etkili olacak. MGM verilerine göre bugün Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde şiddetli sağanak yağış görülecek. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda mevcut kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi var.