MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 20 Bin Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuç Tarihi 2024

Binlerce öğretmen adayının beklediği sözleşmeli öğretmenlik mülakatları başladı. MEB tarafından yapılan öğretmen atamalarında sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı. Peki, 20 bin öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen mülakatları bitti mi? İşte yanıtı..

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 20 Bin Öğretmen Sözlü Mülakat Sonuç Tarihi 2024

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için bekleyişe geçildi. Sözlü sınavlar 1 Temmuz 2024 tarihinde başladı. 20 ilde gerçekleşen sözlü sınavlar kamera kaydına alındı. Elektronik kurayla belirlenen sorulara yanıt veren öğrenciler komisyon karşısına geçti. Peki, 20 bin öğretmen ataması sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen mülakatları bitti mi? İşte merak edilenler..

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI

MEB Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Rehberi yayınlandı. Nüfus Cüzdanıyla giriş yapılan öğretmen mülakatları 1 Temmuz Pazartesi günü başladı. 20 ilde yapılan MEB mülakatlarında başvurusu onaylananlar KPSSP10, KPSSP121 ve KPSSP120 sonucunda her alan için en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak. Kontenjan sayısının üç katı aday yerleştirildikleri sınav merkezinde sözlü sınava alınacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları için tarih verilmedi. MEB öğretmen mülakat sonuçları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Adaylar sonuçlarını e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebilecek.

Kaynak: Şermin Temur