Meclis Gündemi SON DAKİKA: Meclis Toplantısı Saat Kaçta? TBMM Meclis Açıldı Mı? 16 Ocak 2024 Salı Bugün Meclis Gündemi

Meclis gündemi son dakika detayları belli oldu. Bütçe görüşmelerinin tamamlanması ve ekonomik kanun teklifinin kabul edilmesi ardından toplanmama kararı alan TBMM Genel Kurulu mesaisi başladı mı merak konusu oldu. 16 Ocak Salı günü TBMM meclis açıldı mı araştırıldı. Peki, meclis ne zaman açılıyor 2024? Meclis açıldı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve bugün meclis gündemi..

Meclis Gündemi SON DAKİKA: Meclis Toplantısı Saat Kaçta? TBMM Meclis Açıldı Mı? 16 Ocak 2024 Salı Bugün Meclis Gündemi

Son dakika meclis gündemi belli oldu. Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği Türkiye Büyük Millet Meclisi açılışı ne zaman araştırılmaya başladı. 27 Aralık 2023 tarihinde bütçe görüşmelerinin tamamlanması ve ekonomiye ilişkin kanun teklifinin ardından toplanmama kararı alan TBMM Genel Kurulu mesaisi ne zaman başlıyor sorgulandı. Çok sayıda vatandaş meclis ne zaman toplanacak, meclis ne zaman açılacak sorularına yanıt aradı. Peki, meclis açıldı mı? 16 Ocak bugün meclis gündemi ne? Meclis ne zaman açılıyor 2024? Meclis toplantısı saat kaçta? İşte meclis gündemi son dakika detayları..

MECLİS AÇILDI MI? TBMM MECLİS NE ZAMAN AÇILIYOR?

TBMM Genel Kurulu tekrar toplanma zamanı geldi. TBMM Meclis haftalık çalışmasına 16 Ocak Salı günü yeniden başladı. Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) üye seçimi yapacak olan TBMM Genel Kurul hazırlığı başladı. Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresini görüşecek. TBMM Genel Kurulu toplantıları Salı günleri 15.00 ile 21.00 saatleri arasında, Çarşamba ve Perşembe günleri 14.00 ile 21.00 saatleri arasında TRT-3 kanalından ve internet üzerinden canlı yayınlanıyor.

Meclis Gündemi SON DAKİKA: Meclis Toplantısı Saat Kaçta? TBMM Meclis Açıldı Mı? 16 Ocak 2024 Salı Bugün Meclis Gündemi - Resim : 1

16 OCAK BUGÜN MECLİS GÜNDEMİ

16 Ocak bugün meclis gündemi araştırması yapan vatandaşlar son durumu araştırdı. 16 Ocak Salı günü mesaiye başlayan Genel Kurulda bazı uluslararası sözleşmelere ilişkin kanun teklifleri ele alınacak. Plan ve Bütçe Komisyonun bu hafta toplanarak çalışma hayatıyla ilgili bazı düzenlemeleri içeren kanun teklifini görüşmesi bekleniyor. Salı ve çarşamba günleri Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin grup toplantıları yapılacak.