Meclis üyesi partisinden istifa etti! Bağımsız devam edecek

AK Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Sertan Tuncel, partisinden istifa etti. Tuncel bundan sonra yoluna bağımsız meclis üyesi olarak devam edecek

Meclis üyesi partisinden istifa etti! Bağımsız devam edecek

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem milletvekilliği seçimlerinden kısa bir süre sonra Gebze Belediye Meclisinin AK Partili Meclis Üyesi Sertan Tuncel, sürpriz bir şekilde istifa ettiğini açıkladı. Belediye yönetimi ile sorunlar yaşadığını belirten Tuncel, bu sürecin kendisini yıprattığını ifade etti.

SAĞLICAKLA KALIN

Tuncel yaptığı açıklamada, “Neredeyse ömrümün yarısını verdiğim partimizden 27.12.2022 tarihi itibari ile, yaşatılan mağduriyetler neticesinde ekteki dilekçem ile istifa ettim; lakin seçim sürecinde olmamız nedeni ile Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve saygımdan dolayı kamuoyuna açıklamadım. Geldiğimiz noktada ise ailem ve akrabalarım yaşatılan mağduriyet ve haksızlıklarla alakalı yargı sürecini başlatmıştır. İstifam ile alakalı vicdanı rahat olan herkese hakkımı helal ediyorum ve helallik diliyorum, olmayanlara ise hakkımı helal etmiyorum. Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.