Mediha Satıcı adaylığını açıkladı

CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mihdiye (Mediha) Satıcı, yarın gerçekleştirilecek CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Olağan Kongresi’nde yeniden aday olacağını kamuoyuyla paylaştı

Mediha Satıcı adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanı Mihdiye (Mediha) Satıcı yaptığı açıklamada CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde yeniden aday olacağını açıkladı.

"AYDINLIK YARINLAR İÇİN"

Satıcı açıklamasında, “Saygıdeğer cumhuriyet kadınları; CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Başkanlığı görevimi bugüne kadar büyük özveri ve kadın üyelerimizin desteğiyle yürüttüm. Perşembe günü 12.00-17.00 saatleri arasında Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde(KYÖD) gerçekleştirilecek CHP İzmit İlçe Kadın Kolu Olağan Kongresi’nde yeniden aday olacağım. Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda ilerlemeye devam eden ve hiçbir zaman bu yoldan ayrılmayacak olan kadınlarımız ile bir dönem daha çalışmak ve bu bayrağı daha yukarılara çıkarabilmek, aydınlık yarınlara hep birlikte yürümek için, İzmit ilçe kadın kolu olağan kongremize katılım sağlamanız bizleri onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.

Mediha Satıcı adaylığını açıkladı - Resim : 1

Kaynak: Serhat Güneş