Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mega Metal halka arz borsa işlem tarihi belli oldu mu? Mega Metal ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Mega Metal’in halka arz

Mega Metal’in halka arz sonuçları, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanarak bekleyen yatırımcılarla buluştu. İlk bilgilere göre, bireysel yatırımcılara kişi başı 12-13 lot dağıtım yapıldı. İşte detaylar ve Mega Metal’in Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih:

Halka Arz Talepleri ve Sonuçlar:

Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEGMT) halka arzında toplam talebi karşılanan bireysel yatırımcı sayısı 3.868.974 olarak açıklandı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 3.35 katı talep iletildi. Bu yoğun talep, yatırımcıların Mega Metal’e olan ilgisini gösteriyor.

Halka Arz Fiyatı ve Dağıtım Detayları:

Halka arzda paylar, 28,30 TL sabit fiyattan halka arz edildi. Bireysel yatırımcılara kişi başı 12-13 lot dağıtıldı. Ayrıca, pay talebinde T1 ve T2 bakiyeleri kullanılmadı, ilgili kurumların halka arz talep giriş ekranı tercih edildi.

Mega Metal’in İşlem Göreceği Tarih:

Mega Metal’in halka arzının ardından gözler, şirketin Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Mega Metal’in bu hafta içinde borsada işlem görmesi bekleniyor.

Yatırımcılar, Mega Metal halka arzının ardından yaşanan gelişmeleri ve resmi açıklamaları takip ederek, şirketin Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarih konusundaki güncel bilgilere ulaşabilirler.