Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Akif Yılmaz’dan vurgun şebekesi açıklaması: MASAK takipte, adli süreç sürüyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’dan çok önemli açıklama: MASAK takipte, adli süreç sürüyor.

AK Parti Kocaeli Milletvekili

Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın salı günü kaleme aldığı, “Kocaeli’deki vurgun şebekesi ortaya dökülmeli!” başlıklı yazısının ardından konu ülke gündemine oturdu. Gelişen süreçte İzmit’te okul müdüresi R.Ş ve müdür yardımcısı S.K’nın açığa alındığı soruşturma kapsamında, büyük vurgun da derneklerin kilit rol oynadığı ve paraların dernekler üzerinden hortumlandığı ortaya çıkmıştı.

Konu TBMM oturumunda da gündeme geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Kocaeli üzerinden yaklaşık 250 Milyon TL ve ülke çapında 1 Milyar TL’lik vurgunun yapıldığı konuşulduğu meseleyi meclis kürsüsünde dile getirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da konuyu kendisine sormamız üzerine Nokta Gazetesi’ne önemli bilgiler verdi. Vekil Yılmaz, MASAK’ın konuyu takip ettiğini açıklayarak, adli sürecin de titizlikle sürdüğünü aktardı.

DEVLET MEMURLUĞUNDAN ÇIKARILMASI GÜNDEMDE

Mehmet Akif Yılmaz konuyla ilgili şunları söyledi:
“Olayla ilgili İdari ve adli soruşturmalar, Bakanlık ve Savcılık boyutunda titizlikle devam ediyor. İlgili Müdür ve yardımcısı hakkında Bakanlık müfettişleri tarafından yapılan soruşturma neticesinde “Devlet Memurluğundan çıkarma” teklifiyle konu Yüksek Disiplin Kurulunda karara bağlanacak.

ADLİ SÜREÇ VE MASAK

Diğer taraftan da Adli soruşturma ve Masak incelemeleri titizlikle devam ediyor. Sürecin takipçisiyiz. Devletimizin, sanayinin ve üreticilerin ara eleman ihtiyacını karşılamak üzere vermiş olduğu destekleri suistimal eden kim varsa, hakkında gerekli cezalar muhakkak verilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

YORUMLAR

5 adet yorum var

  1. Syn vekilim kişilerin memurlukdan çıkarılması işi temizliyor mu
    İşi bir şekilde kitapına uydurmadan çıkın halka anlatın nedir bu diye zaman geçirmek zannediyorum ki zaman kazanmak ve bu arada işi temize çıkartmak

  2. Sokak kopekleri yüzünden çocuklar oyun oynayamıyor..diskilari yüzünden hastalıklar yayılıyor…gece sokakta yürümek,gezmek zor..geceleri havlaması yüzünden bebekler,hastalar uyuyamıyor.. sokakta vahşi hayvan istemiyoruz..her gün saldırı oluyor..arabası olmayanlar için hayat daha zor..sokaklar köpeklerden acilen temizlensin..mama lobisinin gazına gelmeyin.. artık yeter…insanlar ve çocuklar sakat kalmasın ölmesin.. korkmasın..

    1
    1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…