Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan günlük kazancını duyanın gözleri yuvasından çıkıyor! Böyle bir rakam yok! Meğer…

Son zamanlarda TikTok isimli platformdan yaptığı canlı yayınlar ile konuşulan Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan elde ettiği günlük kazanç ortaya çıktı. İşte Mehmet Ali Erbil’in günlük kazancı…

Son zamanlarda TikTok isimli

Ekranların ünlü simalarından biri olan şovmen Mehmet Ali Erbil, geçirdiği sağlık sorunlarını geride bırakmasının ardından sektöre geri döndü. Şimdilerde daha çok sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınlar ile adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, özellikle de TikTok isimli sosyal medya platformundan açtığı yayınlar ile dikkat çekiyordu. Günlük kazancı merak edilen ünlülerden biri olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün günlük kazancını kendisinden açıkladı. Üstelik Mehmet Ali Erbil, bu parayı sadece TikTok’tan kazandığını söyledi.

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik arifesinden dönen Mehmet Ali Erbil, ilişkisini noktaladığını duyurmuştu. İkilinin gündeminde barışma yokken, gözleri Mehmet Ali Erbil’e çeviren bu kez açıkladığı günlük kazancı oldu. TikTok’tan bol bol canlı yayın yapan ünlü isimlerden biri olan 66 yaşındaki şovmen, TikTok’tan elde ettiği kazancı katıldığı bir magazin programında kendisi açıkladı. İşte Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan elde ettiği günlük kazanç miktarı…

MEHMET ALİ ERBİL’İN GÜNLÜK KAZANCI ORTAYA ÇIKTI

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programının geçmişteki konuklarından biri olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, daha önce Mehmet Ali Erbil’i tacizle suçlamış ve ünlü şovmenle mahkemelik olmuştu. Konuyla ilgili ayrıntıları anlattığı programda, kendisine sorulması üzerine Mehmet Ali Erbil’in günlük kazancı hakkında da tahminde bulunan Ece Ronay, ünlü şovmenin sadece TikTok’tan günde 70 ila 100 bin arasında kazanç elde ettiğini iddia etmişti.  Ece Ronay’ın bu açıklamasının ardından gözlerin döndüğü Mehmet Ali Erbil’den yanıt geldi.

MEHMET ALİ ERBİL, DİLAN POLAT KADAR KAZANIYOR

Yine 2. Sayfa isimli magazin programının gündemine gelen Mehmet Ali Erbil’in TikTok’tan elde ettiği kazanç konusu, bu kez ünlü isme cevap hakkı doğurdu. Kazancına ilişkin bir rakam vermese de bir ölçüt veren Mehmet Ali Erbil, açıklamasıyla ağızları açık bıraktı. Programa özel açıklamalar gerçekleştiren Mehmet Ali Erbil, “Dilan Polat kadar kazanıyorum” demesiyle dikkat çekti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

43 yaşındaki tanınmış makyaj sanatçısı
Sıradaki Haber Makyaj dünyasının bilinen ismi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti