Mehmet Enes Sarı: Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Kocaelispor’un genç file bekçisi Mehmet Enes Sarı antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mehmet Enes Sarı: Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

HALİL UMUT MELER’E YAPILAN SALDIRI HAKKINDA

Sözlerine Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı ile başlayan Mehmet Enes şu şekilde konuştu: Bu tarz olaylar Türk futbolunun marka değerini çok düşüren olaylar. Her zaman Avrupa'ya açılalım, Avrupa'da başarılar yakalayalım diyoruz ama her zaman bizi geriye iten, Avrupa'da da olsun birçok yerde güven sarsan olaylar olarak nitelendiriyorum. Bizlerin sahada güvenliği sağlandığı gibi inşallah hakemlerimizin de gayet iyi bir şekilde güvenliği sağlanır. Halil Umut hocamıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

KOCAELİSPOR’A YAKIŞAN BİR SONUÇ OLDU

Bandırmaspor maçıyla alakalı şunu söyleyebilirim. Maça kazanacağımızdan çok emin bir şekilde çıktık. Öncesinde ise çok üzücü bir olay yaşadık. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Sahada bizim yani 11 kişiyle beraber 12. bir elin olduğunu, herkes çok net bir şekilde biliyordu. Onunla beraber sadece mücadele etmemiz gerektiğinin farkındaydık ve elimizden geleni yaptığımızda Kocaelispor’a yakışan bir sonuç meydana çıktı. Net bir skorla oradan ayrıldık. Bu skor taraflarımızı çok memnun etmiştir. Bununla beraber de ileriye dönük hedeflerimizin ne kadar gerçekçi olduğunu, Kocaelispor'a yakışan bir mücadele vererek göstermiş olduk diye düşünüyoruz.

TATLI REKABET DİYELİM

Sakaryaspor maçı ile ilgili… Bu maçın hikayesi çok gerilere dayanıyor. Yani Sakaryaspor ile olan işte tatlı bir rekabet diyelim biz buna. Diğer rekabetler hiçbir şekilde bizim gelişimimize olumlu yönde etki etmiyor. Sporun sporla alakalı olduğunu, rekabetin sadece saha içi ile alakalı olduğunu insanlarımız daha net anlıyorlar. Sakaryaspor maçı bizim için 3 puandan daha da öte bir maç olacak.

OYUN KALİTEMİZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Çok iyi çalışıyoruz. Oyun kalitemizi her geçen gün taraftarımız, yönetimimiz ve bizler fark ediyoruz. İnşallah oraya gittiğimizde 3 puandan ziyade yine aynı oyunumuzu oynayıp, oyunumuza değer katarak, oyunumuzu daha da geliştirerek emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Zaten yukarılardayız ama hedefimiz bu ligden birinci olarak çıkmak Allah’ın izniyle.

BEKLEMEK İLE İLGİLİ PROBLEMİM YOK

Önümde karakter olarak da performans olarak da çok iyi insanlarla beraberim. Şu an ne kazanabilirim ona bakıyorum. Şöyle bir söz vardır “Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur” diye. Güzelleştiriyorsa bu Kocaelispor’un yararına olacak emin olun, güzelleştirmiyorsa da kendi karamızı alırız. O yüzden beklemek falan gibi böyle bir problemim yok. Bekledikçe de burada daha oynamasam bile yani maç performansı yakalamasam bile daha farklı şeyler gelişiyor. Geliştikçe Allah’ın izniyle oynarız. İçim rahat o konuda. Forma gelirse de hazırım.