Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Kamil Şirin İzmit’i alacağı oy oranını açıkladı

Nokta TV ekranlarında yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının konuğu olan İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, İzmit’i alacağı oy oranını açıkladı.

Nokta TV ekranlarında yayınlanan

Nokta TV ekranlarında yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programının konuğu olan İYİ Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Kamil Şirin, İzmit’i alacağı oy oranını açıkladı.

Yerel seçimlere 10 gün kala siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. İYİ Parti’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Mehmet Kamil Şirin, Nokta TV’de yayınlanan Ruhittin Sönmez ile Seçime Doğru programının konuğu oldu. Mehmet Kamil Şirin kararsız seçmenin kendilerini tercih edeceğini ifade ederek ‘Seçimi alacağız’ dedi.

“KARARSIZLARA DAHA YAKINIZ”

AK Parti ve CHP’nin oylarının yüzde 25’den fazla olmadığını ifade eden Şirin, “Biz erişebildiğimiz insan kadar başarılı olacağız. İki at başı görülen partinin oyları inanın yüzde 25’lerden fazla değil. Toplumda daha çok kararsız seçmen var. Kararsızların oyunu almaya daha yakınız. Bu kararsız seçmene seslendiğimiz kadar başarılı olacağız. Oy potonsiyelimiz her gün daha çok artıyor.

“BEN YALANCI PEHLİVAN DEĞİLİM”

Çünkü kararsız seçmen için en diri olan parti İYİ Parti. İYİ Parti’nin büyüme potansiyeli yüzde 50, AK Parti ve CHP’nin büyüme potansiyeli yüzde 25. Yüzde 26 ile seçimi kazanabileceğimi düşünüyordum ama şu an daha çok üstüne çıkabileceğimizi düşünüyorum. İhtiyatlı konuşmamın temelinde hukukçu olmam yatıyor. Ben yalancı pehlivan değilim. 26’nın daha üzerinde oy alacağıma inanıyorum.

“BENİM İÇİN EN BÜYÜK SERVET OLUR”

Ben İzmit’e hizmet etmek istiyorum. İzmit’e hizmet ederek, tarihimize bir imza atabilirsem bu benim için kazanılmış en büyük servettir. Biz sadece projelerimiz ile yarışalım istiyorum.

“BAZEN KONUŞUYORUZ BAZEN TARTIŞIYORUZ”

Sokakta bazen vatandaşlarımız ile konuşuyoruz bazen de tartışıyoruz. Olumlu davranmak çok önemli. İnsanlara mutlaka kendilerini ifade etmeleri için ortam oluşturulmalı. Bunları siyasette becerebilirseniz siyasetçinin değeri daha da artar” dedi.

“YAZIKLAR OLSUN”

Her yerde AK Parti pankartlarının olduğu ve eşitsiz bir yarış içerisinde olduklarının altını çizen Kamil Şirin, “Kocaeli’nin 12 ilçesi var. 12 ilçenin 12’sinde de reklamda birinciliği AK Parti alıyor. Bu doğru değil. Her yerde onlar var. Belki Tahir Büyükakın’ın bundan haberi yoktur. Bu kadar ifrata kaçırması çok yanlış. AK Parti’nin reklam furyası ile sadece İzmit’te CHP baş edebiliyor. Diğer 11 ilçede CHP İzmit’te yaptığı kadar reklam yapamıyor. Demek hepsi belediyenin bütçesinden kendi reklamlarını yaptırıyorlar. Yazıklar olsun” ifade etti.

Mehmet Kamil Şirin: İYİ Parti ülke siyasetinde değişime yön verdi