Mehmet Şimşek ile görüştü 'Sorunu çözeceğiz'

Kamuda Tasarruf Tedbirleri kapsamında Kocaeli Üniversitesi Hastanesi personel servislerinin kaldırılması kararı bir süredir protesto ediliyordu. AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sorunu çözüme kavuşturmak için çalışma başlatacaklarını duyurdu.

Mehmet Şimşek ile görüştü 'Sorunu çözeceğiz'

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında personel servislerinin kaldırılmasına yönelik alınan karara tepkiler devam ediyor. Bir süredir Kocaeli Üniversitesi Hastanesi çalışanları, basın açıklamaları yaparak “Sağlıkta tasarruf olmaz” diyerek servis haklarını geri istediklerini ifade ediyordu.

“MEHMET ŞİMŞEK İLE DEĞERLENDİRDİK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sorunu çözme sözü verdi. Hülagü, Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek ile görüşerek durumu değerlendirdiklerini ve önümüzdeki hafta en kısa zamanda sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

“ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA”

Hülagü yaptığı açıklamada, ““Kıymetli KOÜ Ailesi ; Personel servis taşımasıyla ilgili bugün Maliye Bakanımız Sn Mehmet Şimşek ile değerlendirme yaptık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Tahir Büyükakın ve Rektörümüz Sn. Nuh Zafer Cantürk ile istişare ettik. Önümüzdeki hafta en kısa zamanda sorun çözüme kavuşturulacaktır. Saygılarımla”

Kaynak: Serhat Güneş