Mehmet Yılmaz: Bir hoca bu şekilde kaybetmek ister

BAL 2. Grup’ta başarı ile mücadele eden Diliskelesispor’da teknik adam Mehmet Yılmaz üstün oynadıkları ancak 1-0 mağlup oldukları Kullarspor maçının ardından “Bir hoca bu şekilde kaybetmek ister” dedi.

Mehmet Yılmaz: Bir hoca bu şekilde kaybetmek ister

TEK POZİSYON VERİP YENİLDİK

Özeleştiri yaptıklarını ifade eden Şifo Mehmet Yılmaz şu şekilde konuştu: Oyunun 70 dakikalık bölümünü domine edip rakip alanda oynadığımız, futbol adına girilebilecek bütün gol pozisyonlarına girdiğimiz, en az 7-8 net gol pozisyonunu beceriksizliğimizden kaçırdığımız, net bir golümüzün verilmediği, rakibe sadece yan ortadan tek şans verip golü yediğimiz bir maçı geride bıraktık!

TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM

Hakem, rakip gibi bahanelere sığınmaya gerek yok. Bu şekilde oynayıp, bu kadar pozisyona girip, bu maçı kaybetmemeliydik. Kendi özeleştirimizi yapıp eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Bir hoca maçı kaybedecekse bu şekilde kaybetmek ister. Ben de bu şekilde oynayıp mücadele ettikleri için takımımla gurur duyuyorum. Bizi desteklemeye gelen taraftarlarımızdan da özür dileriz. Onları galibiyetle ödüllendirmek isterdik ama bu sefer olmadı.