Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Yılmaz’dan ilk açıklamalar

BAL takımlarından Diliskelesispor’un yeni teknik sorumlusu Mehmet Yılmaz ilk açıklamalarını Nokta Gazetesi’ne yaptı.

BAL takımlarından Diliskelesispor’un yeni

MUTLUYUM

Mehmet Yılmaz zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini, bunun için en doğru çalışma metotlarıyla ellerinden geleni yapacaklarını belirtti ve şu şekilde konuştu: Öncelikle eski takımımız Diliskelesispor ile anlaştığımız için çok mutluyum. Geçen sezon da buradaydım ve bir ayrılık yaşandı. Demek ki iyi bir iz bırakmışız ve yönetimimizin teveccühü bizden yana oldu. Teşekkür ederim.

 

ZOR BİR LİG

Bölgesel Amatör Lig’de ilk kez antrenörlük yapacağım. Yavuz Selimoğlu yardımcı antrenörlüğümüzü, Yener Egemen atletik performans antrenörlüğümüzü ve Fatih Yılmazer de kaleci antrenörlüğümüzü yapacak. Yavuz ve Yener hocalarımız bizimle birlikteydi, Fatih hocamız aramıza hoş geldi. Her şeyin farkındayız. Bölgesel Amatör Lig kolay bir lig değil ve inanılmaz bütçeli takımlarla baş etmek zorundayız.

KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

Ancak benim ve ekibimizin düşündüğü tek şey var… Futbol 11’de 11 oynanır… Kim futbolun doğrularını sahaya yansıtırsa puanı o alıyor. Biz şaşmadan, doğru sistemle oynamaya devam edeceğiz. Antrenörlük kariyerimde ikinci sezonum ve BAL’da ilk kez çalışacağım. Ancak hiç kimseden çekinmiyoruz ve sizler de göreceksiniz hiçbir zaman geri adım atmayacağız.

KEYİF VEREN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Önceliğim Diliskelesi’nin başarılı olması… Ekibimize ve oyuncu grubumuza çok inanıyor ve güveniyorum. Samimiyet, çok çalışma ve disiplin… Olmazsa olmaz üçlümüz… Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da bu duygulardan asla şaşmayacağız. Dilovası ilçesini, Diliskelesi’ni BAL’da en iyi şekilde temsil etmek için fazla mesai yapacağız ve inanıyorum ki keyif alan, keyif veren bir takım olacağız. Son olarak şunu ekleyeyim… Kim bu takımı yabana atmayacak.