Melike Şahin’den duygusal anlar! Konserde Narin’in acısıyla gözyaşlarına boğuldu

21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, dün sabah saatlerinde bir dere yatağında bulundu. Melike Şahin, Harbiye Açıkhava'da verdiği konser sırasında, boğularak hayatını kaybeden küçük Narin için duyduğu üzüntüyü ve tepkiyi dile getirdi.

Melike Şahin’den duygusal anlar! Konserde Narin’in acısıyla gözyaşlarına boğuldu

Melike Şahin, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği konserine, yakın zamanda çıkarmayı planladığı yeni albümü 'Akkor'dan 'Ortak' adlı şarkıyla başladı. Sanatçı, "Dördüncü sezondur Harbiye'de yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Bu geceyi de unutulmaz konserler arasında yer almasını istiyorum. Eve döndüğünüzde yastığa başınızı koyduğunuzda beni hatırlamanızı umarım" şeklinde konuklarına seslendi. Ardından 'Nasır', 'Pusulam Rüzgar' ve 'Diva Yorgun' gibi şarkıları peş peşe seslendirdi.

NARİN’E AKAN GÖZYAŞLARI

Melike Şahin, günün tüm Türkiye'yi derinden etkileyen minik Narin'in vefat haberiyle başladığını belirtti. Büyük bir üzüntü yaşadığını ifade ederken, gözyaşlarını tutmakta zorlandı. O sırada seyircilerden biri "Ağlama" şeklinde bir tepki verince, Melike Şahin, "Sana ne zaman ağlayıp ağlamayacağımı sormayacağım. Kimseye bunu sormayacağım" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Milliyet