Melisa Aslı Pamuk futbolcu sevgilisi kim? Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli?

Melisa Aslı Pamuk futbolcu sevgilisi kim? Melisa Aslı Pamuk kimdir, nereli?

Ünlü oyuncu ve manken Melisa Aslı Pamuk, son Instagram paylaşımıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. "Ego" adlı dizide başrol oynayan Pamuk'un, Fransa'nın Lille takımında forma giyen futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. Aşklarını birkaç ay önce ilan eden çift, Paris sokaklarında el ele poz vererek ilişkilerini duyurmuştu.

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı'nın mutlu birliktelikleri devam ediyor. İkilinin, İtalya'daki Como Gölü'nde romantik bir tekne turu sırasında çektikleri fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bu paylaşım, çiftin aşkını bir kez daha gündeme taşıdı. Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'a evlilik teklifi yaparak aşklarını taçlandırmıştı.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir? Nereli? Estetiksiz Hali Nasıl?

Melisa Aslı Pamuk, 14 Nisan 1991 tarihinde Hollanda'nın Haarlem şehrinde dünyaya geldi. Aslen İskenderunlu olan Pamuk, Türk kökenli olup Hollanda vatandaşıdır. Melisa Aslı Pamuk, 14 yaşında modelliğe adım attı ve Amsterdam Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimi alırken güzellik yarışmalarında ön plana çıktı. 2011'de Türkiye Güzellik Kraliçesi seçilen Pamuk, aynı yıl Miss Universe yarışmasında Türkiye'yi temsil etti.

Oyuncu ve manken olarak kariyerine devam eden Pamuk, "Kara Sevda" ve "Ulan İstanbul" gibi önemli projelerde yer aldı. Estetiksiz haliyle dikkat çeken Pamuk, aynı zamanda 1,79 metre boyunda, çok dilli (Türkçe, İngilizce, Flemenkçe, Almanca, orta seviyede Fransızca) ve çok yetenekli bir kişiliğe sahiptir. Hobileri arasında mankenlik, kitap okuma, yağlı boya resimleri yapma ve dans etme bulunmaktadır.

Ancak, son zamanlarda Pamuk'un estetik operasyon geçirdiği iddiaları ortaya atıldı. Yüzünde yapılan çene sivriltme, burun estetiği ve badem göz operasyonlarıyla dikkat çeken Pamuk, eski ve yeni hali arasındaki farkla konuşuluyor.

Melisa Aslı Pamuk'un kariyerinde yer aldığı bazı projeler şunlardır:

  • "Kara Sevda" (2015) - Asu
  • "Ulan İstanbul" (2014) - Zeynep
  • "Her Sevda Bir Veda" (2014) - Azade
  • "Kurt Seyit ve Şura" (2014) - Ayşe
  • "G.D.O. Karakedi" (2012) - Elmas
  • "Yer Gök Aşk" (2012-2013) - Rol bilinmiyor
  • "Dat zit wel snor" (2004) - Rol bilinmiyor