Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Memleket Partisi’nin Büyükşehir adayı belli oldu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere kısa bir süre kalırken, partilerdeki adaylık çalışmaları da devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için birçok siyasi parti adayını açıklarken bunlara son olarak Memleket Partisi eklendi. 

31 Mart 2024 tarihinde

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlere az bir zaman kala Kocaeli Büyükşehir Belediyesi için yarışacak adaylar da belirlenmeye devam ediyor. AK Parti, İYİ Parti ve CHP’nin yanı sıra birçok siyasi parti büyükşehir adayını açıklarken; Memleket Partisi de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne Çayırova İlçe Başkanı Ünal Karasağız’ın aday olduğunu duyurdu.

Ünak Karasağız Mayıs 2023 seçimlerinde Kocaeli’den milletvekili adayı da oldu.

KİMDİR?

2014 yılında Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2015 yılında da Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği üzerine Yüksek Lisans çalışmasını gerçekleştirdi. İstanbul Üniversitesi’nde de 2017 yılında Uçak Teknolojisi Bölümü, 2018’de Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü, 2019’da Okan Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü, 2020’de Atatürk Üniversitesi Adalet Bölümü, 2023’te Atılım Üniversitesi Pilotaj Bölümü’nden mezun oldu. Mesleki kariyerine 2014 yılında özel bir şirkette adım atan Karasağız, 2015 yılında ise ortağı olduğu HUK Yapı Eğitim Danışmanlık firmasında genel müdürlük görevini yürütürken, 2018’de ise Altın Oran İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi’nin de yönetim kurulu başkanı.