MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI SON DAKİKA BELLİ OLDU: Memur Maaşı Bayramdan Önce Yatar Mı? Nisan Memur Maaşı Ödeme Tarihi

Nisan memur maaşı ne zamana yatacak 2024 merak eden çalışanlar için son dakika açıklama geldi. Bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak Ramazan Bayramı öncesi gözler memur maaşlarına çevrildi. Peki, memur maaşları ne zaman yatacak? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı? İşte yanıtı..

MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI SON DAKİKA BELLİ OLDU: Memur Maaşı Bayramdan Önce Yatar Mı? Nisan Memur Maaşı Ödeme Tarihi

MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI SON DAKİKA / Memur ve emeklilerin gözleri nisan ayı maaş tarihlerine çevrildi. Bu yıl 10-12 Nisan arası kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesi maaşlar hesaplara geçecek mi sorgulandı. 9 günlük Ramazan Bayramı ve ara tatil birleşti. Nisan ayına girişle birlikte memur maaşı ne zaman yatacak sorgulandı. Beklenen açıklama geldi. Peki, nisan memur maaşı ne zamana yatacak 2024? Memur maaşı bayramdan önce yatar mı? İşte merak edilenler..

MEMUR MAAŞLAR BAYRAMDAN ÖNCE YATAR MI?

Memur maaşları ne zaman yatacak merak eden çalışanlar için hemen söyleyelim ki maaşlar her zamanki tarihinde hesaplara geçecek. Normal şartlarda her ayın 15'inde ödenen memur maaşları Ramazan Bayramı içinde aynı tarihte yatacak. Milyonlarca memur Ramazan Bayramı nedeniyle maaşların erken yatırılacağını düşündü ancak böyle bir açıklama gelmedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü açıklamasında nisan ayı memur maaşlarının normal tarihlerde yani 15 Nisan'da hesaplara geçeceği söylendi.

MEMUR MAAŞLARI ERKEN YATACAK MI SON DAKİKA

Memur maaşlar erken yatacak mı sorgusu yapan çalışanlar için 15 Nisan tarihi verildi. Geçtiğimiz yıl emekli maaşları ile memur maaşları bayram dolayısıyla erken yatırılmıştı. Bayram ikramiyelerini de alan emekliler bayrama girmişti. Ancak 2024 yılında memur ve emekli maaşları için erken ödeme kararı alınmadı. Emekli maaşları her zamanki tarihlerinde yatacak 17'si ile 26'sı arasında ödenecek. Memur maaşları da ayın 15'inde hesaplara geçecek. Emekli bayram ikramiyeleri ise 2-5 Nisan tarihlerinde ödenmeye başladı.