Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merak ediliyordu… İşte Tanque’nin maliyeti

Kocaelispor’un Samsunspor’dan renklerine bağlayacağı ve 2 yıllık imza attıracağı Tanque’nin maliyeti öğrenildi. 

Kocaelispor’un Samsunspor’dan renklerine bağlayacağı

MEMNUNİYETE KARŞILANDI

Uzun süredir temasın sürdüğü ve bugün gündüz saatlerinde netleşen Tanque transferi camiada memnuniyetle karşılandı. Futbolcunun Brezilyalı menajerinin 3 yıllık diye direttiği ancak yapılan uzun soluklu görüşme ve uğraşların ardından 2 yıllık anlaşma için mutabakata varılan futbolcunun maliyeti öğrenildi.  

ÇOK TEKLİFİ VARDI

Geride bıraktığımız sezon Samsunspor’dan bonuslar hariç 660 bin Euro alan Tanque, Kocaelispor’dan yıllık 525 bin Euro alacak. Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım da 125 bin Euro’dan 250 bin Euro’yu karşılayacak.  Süper Lig ve 1. Lig’in kalburüstü takımlarının yanı sıra Portekiz, İspanya, Fransa, Slovakya ve Belçika’dan teklifleri bulunan futbolcunun transfer sürecinin uzamasının altında diğer kulüplerin görüşmeleriydi.  

COĞRAFİ KONUM

Tanque’nin gerek coğrafi konum gerekse de şampiyonluk adayı bir takımda oynamak istemesi Kocaelispor’un elini güçlendiren detaylardı. Samsunspor’un son antrenmanında takıma veda eden Brezilyalı futbolcunun bu akşam şehre gelip yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.