Meral Akşener Ne Oldu? Meral Akşener Hastaneye Niye Kaldırıldı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastanelik oldu. Tüm programları tek tek iptal edildi. Son dakika haberini duyanlar Meral Akşener ne oldu merak etti. Peki, Meral Akşener ne oldu? Rahatsızlandı mı? Neden hastaneye kaldırıldı? İşte yanıtı..

Meral Akşener Ne Oldu? Meral Akşener Hastaneye Niye Kaldırıldı?

Meral Akşener Ne Oldu? Meral Akşener Hastaneye Niye Kaldırıldı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son dakika haberi geldi. Partililerini korkutan siyasetçi hastaneye kaldırıldı. Viral enfeksiyon nedeniyle hastanede müşahede altına alınan Meral Akşener ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetleri yaşadı. Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu. Kan değerleri yüksek çıkan Meral Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

MERAL AKŞANER KAÇ YAŞINDA?

18 Temmuz 1956 Gündoğdu, İzmit doğumlu Meral Akşener 67 yaşında. Selanik'ten Kocaeli'ye göç eden Balkan Türkü bir ailenin kızı olan Meral Akşener 1974 yılında Bursa Kız Öğretmen Lisesi'ni tamamlamasının ardından 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu.

1979 ve 1982 yılları arasında öğretmen olarak çalışan Akşener, 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi'nde araştırma görevlisi oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktora ve yüksek lisans yaptı. Kocaeli Üniversitesi'nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı'nın kuruluşunu gerçekleştirdi ve başkanlığını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener, 1980 yılından beri Makine Mühendisi Tuncer Akşener ile evlidir ve Fatih adında bir oğlu vardır.

VİRAL ENFEKSİYON NEDİR?

Viral enfeksiyonlar, virüs adı verilen mikroskobik organizmaların bir organizmanın hücrelerine girerek çoğalması ve enfeksiyona neden olması sonucu ortaya çıkan enfeksiyonlardır. Virüsler, kendi yaşamlarını sürdüremeyen parazitler olarak kabul edilirler ve bir konak hücrenin içine girdiklerinde çoğalmak için konak hücrenin genetik materyalini kullanırlar. Bu süreç sonucu, enfekte olan kişi veya organizma belirtiler geliştirebilir ve hastalık ortaya çıkabilir.