Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Umut Turgut Mahallesi muhtar adayı oldu

31 Mart yerel seçimleri için Turgut Mahallesi Muhtar adaylığını açıklayan Meral Umut, “Mahallemiz için değişim ve yeniliğe imza atmaya hazırız” diyerek iddiasını ortaya koydu.

31 Mart yerel seçimleri

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere haftalar kala heyecan artıyor. Mahalle muhtarlarının da belirleneceği seçim için adaylar çalışmaya başladı. İzmit’in en eski mahallelerinden olan Turgut Mahallesi’nin sevilen isimlerinden Meral Umut da muhtarlığa adaylığını koydu.

“TURGUT’UN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm getireceğini inandığını belirten Umut, “Bütün kapıları tek tek çalıyorum. Mahallenin sorunları ve eksiklerini biliyorum. Turgut Mahallesi’nin değişime ve yeniliğe ihtiyacı var. Ben ve ekibim bu değişim ve yeniliğe imza atmaya hazırız. Özellikle ulaşım, temizlik, ilaçlama, sokak aydınlatmaları, asfaltlama ve kaldırım düzenlemesi gibi sorunları çözeceğiz” dedi.

PROJELERİNİ DE ANLATTI

Turgut Mahalle Muhtar adayı Meral Umut projelerini de anlattı. Umut, “5. sınıf öğrencileri için ‘Hızlı Okuma Ve Anlama Kursu’, engelli çocuklarımız için ‘Resim Kursu’, bilime meraklı çocuklar için ‘Robotik Kodlama Kursu’ ve akıllı telefonlar için ‘Muhtarım Cepte’ uygulaması projelerimiz var” ifade etti.

MERAL UMUT KİMDİR?

1976 yılında dünyaya gelen Umut, evli ve 2 çocuk annesidir. Lise mezunu olan Umut, 17 yıldır Turgut Mahallesi’nde oturuyor. Meral Umut emekli.

MUHTAR ADAYI MERAL UMUT’UN AZALARI

-Hülya Çetin
-Halime Topsoy
-Songül Tuna
-Aysun Ceylan İlgül
-Uğur Köşe
-Şenol Ateşoğlu
-Seyfettin Saraç
-Hayat Yel