Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler?

Merhum Gazeteci Ahmet Akay’ın adının verildiği Kocaeli U-11 Basketbol Kızlar Ahmet Akay Ligi’nin ödül töreni sonunda sporun kurmayları Ahmet Akay için övgü dolu sözler sarf ettiler. İşte o röportajlar

Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler?

ENGİN YAŞAR: HEPİMİZİN PAYDAŞIYDI

Kocaeli Gençlik İzmit İlçe Spor Müdürü Engin Yaşar: Tüm basketbol severlere güzel bir organizasyon yaşattığımızı düşünüyorum. Rahmetli Ahmet ağabeyimizin adı da 11 Ligi’ne verildi. Ahmet ağabey hepimizin hayatında önemli bir paydaştı. Spor yaptığım zamanda da idarecilik yaptığım zamanda da saha ve salonların kahrını çekmiş, herkese sporu tanıtmak adına çabalamış bir ağabeyimizdi. Mekanı cennet olsun. İsmini de bir nevi bu organizasyonla anmış olduk. Emekler için teşekkür ederim. Tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum.

Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler? - Resim : 1

MİTHAT AĞA: SAHALARDAN HİÇ ÇIKMAZDI

Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa: Öncelikle Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nü ve Basketbol İl Temsilciliği’ni kutluyorum. Çok değerli bir ağabeyimiz, Ahmet Akay ağabeyimiz için yapılan bir programa katıldım. Ahmet ağabeyi kelimelerle anlatmak gerçekten kolay değil. Her dönemimde vardı, sahalardan hiç çıkmazdı. Kocaelispor’dan tutun amatör branşlarının tamamına dokundu. Yanımızdaydı, ağabeyimizdi, bize yön veriyordu. Zaman zaman da bize kızıyordu. Biz kendisini çok seviyorduk. Emeği çok büyük. Hiçbir şekilde bu emekleri ödenmez. Nurlar içinde yatsın. Ailesine sabırlar diliyorum.

Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler? - Resim : 2

CENGİZ KAHRAMAN: DÜNYA İYİSİ BİR İNSANDI

Basketbol Eski İl Temsilcisi, kentin basketboldaki yaşayan efsanesi Cengiz Kahraman: Ahmet ağabey yaşanırdı. Ben o şerefe nail oldum. Hakemlik dönemimden sonraki yöneticilik dönemimde Ahmet ağabey her zaman yanımızda oldu. Her okul ve amatör müsabakalarda oradaydı. Dünya iyisi bir insandı. Saygı ve rahmet anıyorum. Mekanı cennet olsun. Bizler basketbola hizmet etmiş, aramızdan ayrılmış olan tüm arkadaşlarımızın isimlerini liglere veriyoruz. Önümüzdeki sezon da buna devam edeceğiz. Hepsinin ruhları şad olsun.

Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler? - Resim : 3

SERKAN DAĞDELEN: HEPİMİZ ÇOK ÜZÜLDÜK

Basketbol İl Temsilcisi Serkan Dağdelen: Sporun içinde olduğum sürece Ahmet ağabey ile salonlarda çok güzel günler geçirdik. Bizim çok sevdiğimiz ağabeylerimizden birisiydi. Onun aramızdan ayrılması hepimizi çok üzdü. İl temsilciliği olarak, bayrağı devraldığım Cengiz hocam ile birlikte böyle bir karar aldık. Spora hizmet etmiş aramızdan ayrılan büyüklerimizi anmak adına 2 yıldır liglerimize isim veriyoruz. Bu yıl da U-11 kızlarımızın liginin adına Ahmet Akay ağabeyimizin adını verdik. Böyle bir organizasyona imza attığımız için bizler de mutluyuz. Onların emeklerine biraz da olsa sahip çıkabiliyorsak ne mutlu bizlere. Ahmet ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Basketbol İl Temsilciliği olarak bu organizasyonlarımızda emek sarf eden herkese çok teşekkür ederim. İnşallah Kocaeli’deki basketbolumuzu geliştirmeye bu tür etkinliklerle devam edeceğiz.

Merhum gazetesi Ahmet Akay için ne dediler? - Resim : 4