Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürselli Merih Demiral isyan etti!

2022-2023 sezonun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirmesi beklenen ancak Suudi Arabistanlı yöneticilerin sergilediği skandal tutum sonrasında maç iptal edilirken; Merih Demiral’ın olaya ilişkin paylaşım yapmaması sosyal medyada konuşulmuştu başarılı savunma oyuncusunun verdiği cevap dikkat çekti.

2022-2023 sezonun şampiyonu Galatasaray

2022-2023 sezonun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirmesi beklenen ancak Suudi Arabistanlı yöneticilerin İstiklal Marşı ve Mustafa Kemal Atatürk’e karşı sergilediği skandal tutum sonrasında maç iptal edilmişti. Suudi Arabistan Ligi’nde kariyerini sürdüren Karamürselli Merih Demiral’ın olaya ilişkin paylaşım yapmaması sosyal medyada konuşulmuştu başarılı savunma oyuncusunun verdiği cevap dikkat çekti.

“AYNI SAATTE MAÇTA OLDUĞUMU BİLİYORSUN”

Suudi Arabistan Ligi’nde forma giyen tek Türk futbolcu olan Merih Demiral’ın kendisine yönelik olarak yapılan bir eleştiriye, “Kaan Ayhan gol sevinci yaşarken senin kişisel şovuna katılmadı asker selamı vermedi diye kameralar önünde artistlik yapıyordun. Şimdi mevzu Atatürk ama sesin soluğun çıkmıyor. Koysana tepkini en milliyetçi sensin” sözlerine karşılık “Aynı saatte maçta olduğumu biliyorsun ona rağmen etkileşim için bu şovları yapıyorsun Allah belanızı versin” ifadelerine yer verdi.

“ORGANİZSYONU YAPAN TFF ORGANİZATÖRLERİDİR”

Demiral, Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’na yaptığı açıklamada ise; “Olayların yaşandığı anda Al Khaleej’e k1arşı sahadaydım. Şimdi maçtan çıktım. Bu olaylar üzerinden bana zarar vermeye çalışmak çok üzücü. Organizasyonu yapamayan TFF organizatörleridir. Ben değilim” dedi.