Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merih Demiral konusunda Başkan Büyükakın meclisi şok etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezi’ndeki tadilat çalışmaları nedeniyle fuar içerisinde yer alan Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştiriliyor. Toplantıda 112 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak.

GÖRÜŞ ALINMADI

Meclis toplantısının 14’ncü gündem maddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binasının önündeki meydana “Merih Demiral Meydanı” isminin verilmesi konusu görüşüldü. Bu maddeye CHP grubu itiraz etti. Merih Demiral isminin bir spor alanına verilmesinin daha uygun olacağını belirten CHP grubu, ayrıca Karamürsel Belediyesi’nden konuyla ilgili görüş alınmadığını ifade etti.

UEFA’NIN YAPTIĞI HAKSIZLIK

AK Partili meclis üyesi Ramazan Tuna söz alarak, “Merih Demiral kardeşimizin UEFA tarafından uğradığı haksızlığın ardından Karamürsel’de bir kamuoyu oluştu. Biliyorsunuz Merih Karamürselli. Bu nedenle böyle bir karar aldık” dedi. Tahir Büyükakın, “Karamürsel Belediyesi’nden görüş istenmedi mi?” Sorusunu Tuna’ya yöneltti. Ramazan Tuna da görüş alınmadığını söyledi.

AHMET ÇALIK KONUŞTU

Daha sonra Büyükanın sözü Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a verdi. Çalık, “Merih ilçemizin yetiştirdiği iyi bir sporcudur. Ama bu konu gündeme gelmeden önce belediyemize danışılmış olmasını etik kurallar açısından uygun bulurduk” dedi.

MECLİSİ ŞOK ETTİ

Büyükakın da beklenmedik bir cevap verdi. Büyükakın, “Görüş alınması daha doğruydu. Belediye başkanımız haklı. Artık görüş almış olduk. Bu vesileyle oylamaya geçebiliriz” dedi. Büyükakın’ın bu sözleri CHP grubunda şaşkınlık yarattı. Daha sonra oylamaya geçildi. Söz konusu meydanın adı artık Merih Demiral Meydanı olarak anılacak.

CHP Grubu AK Partili belediye başkanlarını birbirine düşürmeye çalıştı