Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mert Başaran milyarder olma formülünü açıkladı! Bunu yapan para kazanacak

Pek çok yatırımcı elindeki birikimi değerlendirmek için farklı yatırım kollarına yöneliyor. Döviz, altın, borsa, bitcoin, gayrimenkul ve arsa gibi yatırım araçları dikkat çekiyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran, milyarder edecek yatırım yöntemini açıkladı.

Pek çok yatırımcı elindeki

UZMANLAR ÖNEMLİ

Milyonlarca vatandaş ise kolay yoldan kazanmak amacıyla girdiği yatırım araçlarında ya çok kazanıyor ya da parasını bir anda kaybediyor. Bu noktada uzman isimlerin görüşleri de altın gözünde bakılıyor.

BAŞARAN: BUNU YAPAN PARA KAZANACAK

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken kuralı açıkladı. Başaran, “Herkesin bildiğine yatırım yapan para kazanamıyor. Bunu borsa, arsa veya başka yatırımlar için de düşünebilirsiniz. Tahterevalli gibi herkesin oturduğu yerde oturursanız para kazanamıyorsunuz. Ama öngörülemez olanı görebiliyorsanız ve bunun riskine girebiliyorsunuz kazanıyorsunuz. O yüzden hep Urla’da yer var mı Çeşme’de yer var mı bodum var mı? şeklinde bana sorular oluyor. Ama dün biri geldi, zamanında çok da uzun zaman önce değil, Diyarbakır’da bir yer almışlar 80 milyon liraları olmuş” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu hafta içerisinde Yurt İçi
Sıradaki Haber Benzine, motorine ve sigaraya ÖTV zammı geliyor