Mert Çölgeçen: VAR’a baktığında senden para almıyorlar!

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Mert Çölgeçen, Bandırmaspor galibiyetini değerlendirdi ve Tanque’nin gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak ise hakemi eleştirerek “VAR’a baktığında senden para almıyorlar” diye konuştu.

Mert Çölgeçen: VAR’a baktığında senden para almıyorlar!

FORMAYI VERMEMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM

11’de başladığı için mutlu olduğunu ve formayı kaptırmamak için mücadele etmeye devam edeceğini ifade eden Mert şu şekilde konuştu: Önceki haftalara da söylemiştim. Hocam bana formayı verdi sağ olsun, bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Her hafta üstüne koyarak devam ettireceğim çünkü forma kolay kazanılmıyor. Ben de kolay kolay bırakmak istemiyorum. Tabii ki de Atabey Çiçek için oynadık. Babasını kaybetti, çok hüzünlü bir şey, başı sağ olsun. Remzi amcamıza Allah rahmet eylesin, ışıklar için de uyusun. Bundan sonraki haftalara da Remzi amca için oynamaya devam edeceğiz.

BOŞUNA KOYMADILAR

Tanque’nin pozisyonunun kırmızı kart olduğunu düşünmüyorum. Bu VAR’ı boşuna koymadılar. Sen VAR’a baktığında senden para almıyorlar, gidip bir bak, kırmızı kartsa da de ki “Tamam kırmızı kart” Batuhan geldi gösterdi “Vurdu” dedi. Orada zaten bir temas var tamam da o kramponun altı gelmedi yani kramponun sağ tarafı veya sol tarafı geldi. Tanque’nin ayağı biraz fazla kalktı ama yani buna kırmızı kart çıkmaz. Zaten elini sarı karta götürdü, çıkartamadı. Ondan sonra kırmızı karta yöneldi, şaşırdık. Talihsizlik… Yapacak bir şey yok.

BODRUM MAÇINI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Bodrumspor maçı zor olacak. Bence Bodrum, Sakarya'dan çok daha iyi bir takım. 2 gün iznimiz var. İzinde de Bodrumspor maçı nasıl geçer diye düşüneceğiz. Artık Bandırma maçı geçti. Her zaman, her maçta 3 puan için oynayacağız, oynamaya devam edeceğiz inşallah. Bandırma’daki mücadelemiz gibi Bodrum'da da o mücadelenin aynısını sahaya yansıtıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Kaynak: HABER MERKEZİ