Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mert Günok: Hedefimiz Dünya Kupası’na katılmak

Milli kaleci Mert Günok, öncelikle hedeflerinin Uluslar Ligi’nde grubu ilk sırada tamamlamak olduklarını söyleyerek, “En büyük hedefimiz Dünya Kupası’na katılmak” dedi.

Milli kaleci Mert Günok,

A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45’te Cardiff’te Galler ile karşı karşıya gelecek.

“YARI FİNALİN UCUNDAN DÖNDÜK”

Milliler, söz konusu mücadele öncesi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Merkezi’nde hazırlıklarına başlarken, milli kaleci Mert Günok basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Milli takımdaki arkadaşlarıyla ayrılığın çok uzun sürmediğini söyleyerek sözlerine başlayan Günok, “Hemen toplanmış gibi olduk. Birbirimizi özlemiştik. Beraber uzun süre kamp yaptık ve başarılı sayılabilecek bir turnuva geçirdik. Tabii gönül daha ötesini görmeyi de isterdi. Bunu başarmış olmamız, böyle genç bir takımla çeyrek finale ulaşmış olmamız. Yarı finalin ucundan dönmüş olmanın farkında olmamız. Uluslar Ligi başlıyor. Orada hedefimiz belli grubumuzu ilk sırada bitirmek. Bugün için toplandık. Ben güzel bir kamp olacağını düşünüyorum. İnşallah ilk maçımızı da galibiyet kapatıp, devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HEDEF DÜNYA KUPASI

Uzun süredir Dünya Kupası’na katılamadıklarını, bu durumu gerçekleştirmek istediklerinin altını çizen Günok, “En büyük hedefimiz Dünya Kupası’na katılmak. Öncesinde yakaladığımız iyi havayı devam ettirmek önemli. O da Uluslar Ligi’nde grubu birinci bitirmekten geçiyor. Bunlar uzun sürede düşünülecek şeyler. Öncelikle maç maç bakmamız lazım. O yüzden önce ilk maçımızı düşünüyoruz. Ama bir hikaye daha yazmak için Dünya Kupası’na gitmek çok istiyoruz” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1. Amatör Lig C Grubu
Sıradaki Haber Gölcük Çiftlikspor, Alper Emiral’ın golü ile kazandı