Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mert, Melike’sine kavuştu! Yok böyle düğün!

İlimizin genç ve başarılı avukatlarından, bir dönem Spor41’de spor yazarlığı yapan Mert Cengiz hayatını psikolog Melike Hanım ile birleştirdi.

İlimizin genç ve başarılı

NİKAHI BAŞKAN ÖZLÜ KIYDI

Melike Hanım ile Mert Cengiz’in düğünü Yeniköy’de yer alan Küçükyıldız Kır Düğün Alanı’nda gerçekleşti. Genç çiftin nikahını Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü kıyarken evlilik cüzdanını ise Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar gelin ile damada takdim etti. Kır alanında yoğun bir kalabalık dikkati çekerken Melike ve Mert için uzun takı kuyruğu oluştu.

KOZLUCA VE CENGİZ AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR

Damadın şahitliklerini Ak Parti İzmit İlçe başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İş insanı ve Mert Cengiz’in amcası Şerif Cengiz, Fatih Yılman ile Av. Bilal Alemdaroğlu yaparken, gelinin şahitliklerini Gönül Türker ile Sevde Ak yaptılar. Güzeller güzel psikolog Melike hanımın anne ve babası Elif – Hüseyin Kozluca ile dünyalar beyefendisi, genç avukat Mert Cengiz’in anne ve babası Fatma – Ahmet Cengiz çifti cemiyetlerine katılım sağlayan, arayan ve tebriklerini ileten tüm eş dost ve akrabalarına teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür