Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mescid-i Aksa Son Dakika: İsrail Polisi Fulya Öztürk Müdahalesi! Fulya Öztürk Kimdir?

İsrail – Filistin savaşından görüntüler gelmeye devam ediyor. Mescid-i Aksa’da namaz kılan Filistinlilere İsrail polisi gaz bombalarıyla müdahale etti. O anlarda alanda olan gazeteci Fulya Öztürk’e İsrail polisi müdahale etti. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Fulya Öztürk kimdir araştırılmaya başladı. İşte milyonların merak ettiği gazeteci Fulya Öztürk bilgileri..

İsrail - Filistin savaşından

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk son yılların en öne çıkan muhabirlerinden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da “Fulya bizim kızımız” dediği gazeteci Fulya Öztürk araştırılmaya başladı. Mescid-i Aksa’da namaz kılmak için toplanan Filistinlilere İsrail polisi müdahale etti. Aslanlı Kapı önünde gergin anlar yaşanırken vatandaşlara gaz bombası atıldı. O anları görüntüleyen CNN TÜRK muhabiri Fulya Öztürk’e canlı yayında İsrail polisinden müdahale geldi. Son dakika görüntülerinin ardından arama motorlarında Fulya Öztürk kaç yaşında, CNN Türk Fulya Öztürk, Fulya Öztürk hangi kanalda, Fulya Öztürk Twitter, Fulya Öztürk boyu kilosu araştırmaları yapıldı. İşte merak edilen CNN Türk Fulya Öztürk bilgileri ve İrrail polisinin müdahale anı..

İSRAİL-FİLİSTİN SAVAŞI SON DAKİKA

Tüm dünyanın odak noktası İsrail-Filistin hattı oldu. Kan dökülmeye devam eden Ortadoğu savaşında kıyım bitmedi. Filistinlilerin namaz kılmak için Mescid-i Aksa’da toplandığı sırada İsrail polisinden sert müdahale geldi. Bir anda çıkan arbedede insanlar kaçmaya çalıştı. Gaz bombalarından canlarını kurtarmaya çalışan vatandaşlardan yaralananlar oldu. O anlarda canlı yayında olan gazeteci Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman yaşananları anbean yayınladı. İsrail polisinin Fulya Öztürk’e müdahale görüntüleri sosyal medyada yayıldı.

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

5 Ocak 1989 Seyhan, Adana doğumlu Fulya Öztürk gazeteci, haber muhabiri ve sunucudur. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamlayan Fulya Öztürk Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk sene 2006 yılında televizyonculuk kariyerine başladı. 2007 senesinde Doğan TV’nin Staj On Air programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel iş hayatına 2008’de CNN TÜRK Programlar Departmanı’nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi’nde görev aldı. 3 sene Kurgu Editörlüğü yapan Fulya Öztürk birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliğine başlayan Fulya Öztürk birçok ödül aldı. Yılın Muhabiri ve En İyi Özel Haber dalında onlarca ödüle layık görülen Fulya Öztürk. TEDx’te konuşmacı oldu. 12 Temmuz 2021 tarihinde FOX’a transfer oldu ve Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmaya başladı. 2022’de programı bırakan Fulya Öztürk CNN Türk muhabirliğine tekrar döndü.

FULYA ÖZTÜRK TWITTER HESABI İÇİN TIKLAYIN