Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Messi “525 Rosario” ile eğlence dünyasına adım atıyor

Dünya futbolunun efsanevi ismi Messi, yeni girişimi 525 Rosario ile global medya içerikleri üretmeye hazırlanıyor.

Dünya futbolunun efsanevi ismi

Futbol dünyasının efsanevi ismi Lionel Messi, bu kez sahada değil, kamera arkasında yepyeni bir projeye imza atıyor. Messi’nin öncülüğünde kurulan prodüksiyon şirketi “525 Rosario”, küresel çapta kullanılabilecek premium multimedya içeriklerinin geliştirilmesi ve üretilmesinden sorumlu olacak. Şirketin hedefinde, filmler, canlı spor organizasyonları, topluluk etkinlikleri, reklamlar ve dünyanın dört bir yanından sporcularla ilgili içerikler yer alıyor.

525 ROSARİO

Messi ve ailesi, “525 Rosario” projesinin doğrudan süpervizörlüğünü üstlenecek. Şirketin ismi ise, Arjantinli yıldızın doğup büyüdüğü Rosario kentine bir saygı duruşu niteliğinde. Messi, bu projede, daha önce “Messi’nin Dünya Kupası: Bir Efsanenin Yükselişi” ve “Messi Amerika ile Buluşuyor” gibi yapımları hayata geçiren “Smuggler Entertainment” ile iş birliği yapacak.

SMUGGLER ENTERTAİNMENT

Futbol sahalarındaki başarısıyla tanınan Messi, bu yeni girişimle ilgili motivasyonunu dile getirerek, “Smuggler Entertainment ile yarattığımız projeyi, küresel ölçekte içerik ve deneyimler sunacak şekilde genişletme fırsatı beni gerçekten heyecanlandırıyor.” dedi. 525 Rosario, Miami ve Los Angeles’ta ofisleriyle çalışmalarını sürdürecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cezaevinden çıkmasının ardından eski günlerdeki
Sıradaki Haber Dilan Polat fiyatı görünce şaştı kaldı