Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mesut Can Tunalı: Herkes taşın altına elini koymak zorunda

Kocaelispor’un orta saha oyuncularından Mesut Can Tunalı cumartesi günkü Erzurumspor maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Genç orta saha “Herkes taşın altına elini koymak zorunda” dedi.

Kocaelispor’un orta saha oyuncularından

ANKARA’DA İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ

Keçiörengücü maçında beklemedikleri bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Mesut Can şu şekilde konuştu: Mutlak galibiyet için gittiğimiz Keçiörengücü maçında beklemediğimiz ve istemediğimiz bir oyun oynadık. İşler pek de bizim istediğimiz gibi gitmedi. İnşallah Erzurum maçında galibiyet serisine başlar düşüşü geride bırakırız.

HERŞEY BİZİM ELİMİZDE

Biz profesyonel bir iş yapıyoruz ve kendimizi sürekli hazır tutmak, görev geldiğinde de en iyi şekilde aldığımı görevi değerlendirmek zorundayız. Ben de kendimi hazır tutuyorum ve formayı giydiğimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ligin bitmesine 10 final maçı daha var ve her şey bizim elimizde. Kısacası bizim ne yaptığımız daha önemli.

10’DA 10 UZAK DEĞİL

Göztepe de sahamıza gelecek. 10’da 10 uzak değil… Bunu başarırsak Süper Lig’e çıkarız. Aslında içeride hiçbir sıkıntı yok. Biz futbolcular ve teknik ekibimiz bir çözüm arıyor. Bu çözümü de bulacağımıza inanıyorum. Bu saatten sonra herkes elini taşın altına koymak zorunda.