Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meta’dan açıklama geldi! Paylaşılacak mı?

Kaybolduktan sonra ölü olarak bulanan Narin’in kaybolduğu gün Whatsapp mesajlarını silen amca Salim Güran’ın mesajları Meta’dan istenmişti. Meta, mesajlar hakkında açıklamada bulundu.

Kaybolduktan sonra ölü olarak

Ülke gündemini derinden sarsan Narin Güran 8 Eylül günü Diyarbakır’da Eğertutmaz deresinde bir çuval içinde üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı halde bulunmuştu. Olayın ardından tutuklu bulunan amcanın dışında aralarında Narin Güran’ın anne, baba ve abisinin de olduğu 23 kişi gözaltına alınmıştı. Tüm dikkatler Narin Güran’ın amcasına yönelirken itirafçı da Narin’in kaybolduğu gün hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine itirafçı Narin’i amcasının öldürdüğünü iddia etmişti.

META: ‘‘KONUŞMALAR YEDEKLENMİYOR’’

‘Kasten öldürme’ suçundan tutuklu olarak adliyeye sevk edilen amcanın Whatsapp mesajları Meta şirketinden istenmiş ve mesajların gönderiminin reddedildiği ortaya atılmıştı. Meta İletişim Direktörü Joshua Breckman reddetme iddiası üzerine açıklamada bulunarak şunları söyledi:

“İddialar gerçeği yansıtmıyor. WhatsApp bireylerin kişisel konuşmalarının bir kopyasını yedeklemiyor. Bu nedenle sahip olmadığımız bir şeyi sağlamayı reddetmemiz de olası değil.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İyi Parti'de istifalar sürüyor. İl
Sıradaki Haber İstifa depremi sürüyor! İl başkanı da görevini bıraktı