Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metehan Küpçü isyan etti: Büyükşehir o kafeyi geri alsın!

İzmit ilçesinde bulunan Marina Kafe’de meydana gelen silahlı kavgada Ahmet ve Hasan Akın kardeşler işletme sahibi tarafından vurularak hayatını kaybetmişti. Konuyla ilgili Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü açıklamalarda bulundu.

İzmit ilçesinde bulunan Marina

6 Eylül tarihinde İzmit Sekapark’ın giriş kısmında bulunan Marina Kafe’de alacak verecek meselesi yüzünden işletme sahipleri ve kafenin eski çalışanı arasında Hasan Akın ve ağabeyi Ahmet Akın silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Hasan Akın ve Ahmet akın silahla vuruldu. İki kardeş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan olay Kocaeli gündemine bomba gibi düşerken konuyla ilgili Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

İÇİMİZ PARÇALANDI, YÜREĞİMİZ DAĞLANDI

İçimiz parçalandı. Yüreğimiz dağlandı. İki tane gencecik kardeşimizi toprağa verdik. Böyle mi olmalıydı? Ne hayalleri vardı, ne umutları vardı, sevdikleri vardı, anları vardı, babaları vardı. Bu sokakta tertemiz büyümüş herkesin gönlünü kazanmış aslan gibi delikanlılardı ama kaybettik. Düşünün İzmite bir mekanda mekanın sahibi tartıştı diye 2 kişiyi öldürebilecek kadar ileriye gidiyor.

BÖYLE BİR ŞEY KABUL EDİLEMEZ

Kim olduğu fark etmez. Kimse kim.. Hiç fark etmez isterse babamın oğlu olsun böyle bir şey kabul edilemez. Tabi şimdi işlettikleri dükkan var. Dükkan büyükşehir belediyemizin en acil şekilde bizim belediyemizin Antikkapı A.Ş diye firması var hemen sözleşmesi feshedilsin Antikkapı A.Ş bünyesinde işletmeye alınması lazım.

HİÇ KİMSE UNUTMASIN Kİ..

Mahkeme sürecindede hiç kimse şüphe etmesin. bütün imkanlarımızla kardeşlerimizin hakkını arayacağız. Adalet yerini bulacak. Hiç kimse bunu unutmasın ki 20 ‘li yaşlarda iki kardeşimizi toprağa verdik.