Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metehan Küpçü: Özel, Kocaeli halkını birbirine düşürmek istiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in Kocaeli ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN

Küpçü, “CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, ilimize yaptığı ziyarette bir genel başkana yakışan şekilde birlik ve beraberlik mesajları vermek yerine, adeta insanların nasıl birbirine düşeceğini yüksek sesle dile getirmiştir. Bir liderin, ziyaret ettiği bir şehirde halkı birbirine kırdıracak söylemlerde bulunmasını kabul etmiyorum,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Kocaeli’de yapılması planlanan ve henüz ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) süreci devam eden bir tesisle ilgili Özel’in, halka “direnin, karşı çıkın” şeklinde çağrıda bulunmasının tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini savunan Küpçü, “Ya yarın orada istenmeyen olaylar yaşanırsa? Ya halk birbirine girerse, bunun sorumlusu kim olacak?” dedi.

HALK BİRBİRİNE DÜŞERSE SORUMLU ÖZEL’DİR

“Bu proje, evlatlarımıza daha yaşanabilir bir Kocaeli bırakmak amacıyla yapılmaktadır. Projeye yönelik yapılacak olası adli olaylardan Sayın Özgür Özel sorumludur, bu ilde ikamet eden insanlar olarak, bizi birbirimize düşürmek isteyen bu tür söylemlere aldırış etmeyelim. Birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim,” şeklinde çağrıda bulundu. Küpçü, CHP belediyelerinin yönetim şeklini eleştirerek, “Eğer kendileri böyle halkın yararına bir proje yapabilselerdi, şimdi her yerde bunun yapılması gerektiğini yüksek sesle dile getirirlerdi. Ancak görüyoruz ki CHP’nin belediyelerdeki yönetim anlayışı ortada. Milleti birbirine düşürmeye çalışanları tarih ve yüce Türk milleti asla unutmayacak,” dedi.