Meteoroloji duyurdu: Yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftada Kocaeli'nin verilerini yayımladı. Yayımlanan tabloya göre, Kocaeli'de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji duyurdu: Yeni haftada hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de yeni haftadaki tahminini yayınladı. Meteorolojinin verilerine göre yeni haftada Kocaeli'yi mevsim normallerinin üzerinde bir hava bekliyor. MGM'nin yayınladığı verilere göre, sıcaklık bu hafta 20 dereceye kadar yükselecek.

SALI YAĞMUR BEKLENİYOR

Kocaeli'de yeni haftanın ilk gününde çok bulutlu ve en yüksek 14, en düşük 7 derece seviyelerinde sıcaklık olacağı tahmin ediliyor. Yağmurun salı günü Kocaeli'de olması beklenirken sıcaklığın da 11 en yüksek 11, en düşük de 8 derece olması bekleniyor. Çarşamba günü ilimizde en yüksek 15, en düşük 7 derece sıcaklığın beklendiği şehirde, parçalı bulutlu bir hava olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine yansıdı.

PERŞEMBE GÜNÜ 20 DERECE

En yüksek sıcaklığı perşembe günü beklendiği Kocaeli'de en yüksek 20 derece, en düşük ise 8 derece sıcaklık beklenirken, parçalı bulutlu havanın hakim olacağı tahmin ediliyor. Salı günü yağmurun beklendiği Kocaeli'de Cuma'nın da yağışlı geçmesi bekleniyor. Sıcaklığın ise en yüksek 16 derece, en düşük de 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji duyurdu: Yeni haftada hava nasıl olacak? - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ