Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

METİN AKPINAR KIZI DUYGU NEBİOĞLU OLAY SÖZLER: “Vefatından Sonra Hakkımız Olanı Alacağız” Deyip Veryansın Etti! Öyle Sözler Ki..

Tüm Türkiye’nin odak noktası olan Metin Akpınar olayı Sevgi Katkıcı’nın da usta sanatçının kızı olduğu DNA testiyle ortaya çıktı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu olayda ortaya ilk çıkan kızı Duygu Nebioğlu veryansın etti. Babasıyla arasındaki gerilim bitmek bilmeyen Duygu Nebioğlu, “Babamızdan bir babalık göremediğimiz için duruma artık maddi olarak yaklaştık. Bunu yapmasaydık neden hakkınızı aramadınız diye soracaktı” deyince olanlar oldu.

Tüm Türkiye'nin odak noktası

Türk halkının en çok konuştuğu Metin Akpınar olayında yeni iddialar gündeme geldi. 1988 doğumlu Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra babalarının Metin Akpınar olduğunu kanıtladı. Dava sürecinden bu ya söylemleri olay olan Duygu Nebioğlu bu kez veryansın etti. Kardeşi Sevgi Katkıcı’nın da DNA sonucunun gelmesiyle Duygu Nebioğlu sessizliğini bozdu. “Üzerimizden çok büyük bir yük kalktı. Sevgi benim arkamdan geldi. Biz ayrı ayrı yürütmek durumunda kaldık davalarımızı” deyince olanlar oldu. Meğer..

METİN AKPINAR KIZI DUYGU NEBİOĞLU

Usta sanatçı Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü. İkiz kardeşi Sevgi Katkıcı’nın da DNA testinin sonuçlanmasıyla yeni gündem oluştu. Magazin dünyasında taş üstünde taş bırakmayan Duygu Nebioğlu, “Üzerimizden çok büyük bir yük kalktı. Sevgi benim arkamdan geldi. Biz ayrı ayrı yürütmek durumunda kaldık davalarımızı. Babamızdan bir babalık göremediğimiz için duruma artık maddi olarak yaklaştık. Bunu yapmasaydık ilahi adalet ‘neden hakkınızı aramadınız diye soracaktı” dedi.

METİN AKPINAR DNA DUYGU NEBİOĞLU 

Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu, “Babam aslında bize hayat boyu onu zorlamayacak yardımlarda bulunabilirdi. Babam bana yardımı şubat ayında kesmişti. Kardeşime yardıma devam ediyor biliyorum, o da en son 10 bin TL’yi ayda ikiye bölüp gönderiyordu. 17 Temmuz’da bir davamız daha var. Antalya Akseki Hukuk Mahkemesi’nde. Babam, kardeşimle benim tek gecelik ilişkisinin mahsulü olduğunu iddia etti. Ben öyle olmadığını düşünüyorum ve şahitlerim var. O davada bunların hepsini kanıtlayacağım. Bana bazı gerçekleri dürüst konuşsaydı bu hale gelmezdi. Babamın vefatından sonra biz hakkımız olanı alacağız. Bizi oyaladı ve yalanlar söylediği için bende kalıcı sağlık sorunları bıraktı” diye konuştu.