Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızının ikizi varmış!

Oyuncu Metin Akpınar’ın dün evlilik dışı birlikteliğinden 35 yaşında bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Mahkeme kararıyla Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşen Duygu Nebioğlu’nun bir de ikizi çıktı!

Oyuncu Metin Akpınar'ın dün

Usta oyuncu Metin Akpınar’ın sürpriz bir şekilde evlilik dışı birlikteliğinden doğan 35 yaşında bir kızı olduğu dün kesinleşti. Duygu Nebioğlu, babalık davasını kazanarak Akpınar’ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla tescillettirdi. Ancak bu sürprizle sınırlı kalmayarak, Nebioğlu’nun ikiz bir kardeşi daha olduğu öğrenildi.

Metin Akpınar, 62 yıldır Göksel Özdoğdu ile evli olmasına ve çiftin bir çocuğunun olmamasına rağmen, evlilik dışı birlikteliğinden Duygu Nebioğlu isminde bir kızının olduğu bilgisiyle gündemde yer aldı. Duygu, babalık davasını kazandıktan sonra, ikiz kardeşi Sevgi Nebioğlu’nun da babalık davası açtığı ve bu davanın henüz sonuçlanmadığı bilgisi medyada yer aldı. Sevgi Nebioğlu’nun DNA testi yaptırdığı, ancak mahkeme kararının hala beklenmekte olduğu belirtildi.

Duygu Nebioğlu’nun daha önce 2020 yılında sosyal medya üzerinden ikiz kardeşi Sevgi ile olan çocukluk fotoğraflarını paylaştığı, bu paylaşımında “Sen önüne bakardın ben derine. Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikayeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Duygu Nebioğlu’nun, Metin Akpınar’ın kızı olduğunun resmi olarak kesinleşmesinin ardından duygusal bir açıklama yaptığı da gelen bilgiler arasında. Nebioğlu, “1,5 aydır uyumuyordum, ben bu haberi bir sindireyim” diyerek duygularını dile getirdi.