Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar’ın kızından tehdit gibi açıklama! “Her şeyi anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur”

Yıllar sonra evlilik dışı ikizleri olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar, ”Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm” diyerek kızlarını kabul eden açıklama yaptı. Duygu Akpınar’ın açıklamasına sinirlenen Nebioğlu ”Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığım da sanat tarihinin kaybı çok büyük olur.” sözleriyle dikkat çekti.

Yıllar sonra evlilik dışı

Ünlü Türk oyuncu Metin Akpınar, yıllar sonra evlilik dışı ilişkisinden Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu ismindeki ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Akpınar, bu beklenmedik gelişme üzerine bir açıklama yaparak duygusal bir itirafta bulundu. Akpınar, “Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Ancak, Duygu Nebioğlu’nun bu açıklamalara tepkisi oldukça sert oldu. Nebioğlu, Metin Akpınar’ın açıklamalarına yanıt vererek uzun bir açıklama yaptı. Kendi yapacağı televizyon programında daha fazla detay vereceğini söyleyen Nebioğlu, “Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığım da sanat tarihinin kaybı çok büyük olur” dedi.

Nebioğlu, ayrıca Akpınar ailesinin kendisini yanlış tanıttığını ve onun Sosyalist yapısının gerçekliğini araştırılması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, kendisine yöneltilen ahlaki olmayan mesajların farkında olduğunu belirterek, avukatları aracılığıyla hukuki süreci başlattığını dile getirdi.

Duygu Nebioğlu, neden bu suskunluğu bozduğu ve öz annesi hakkında neden açıklama yapmadığı konularına da değinerek, ilerleyen günlerde daha fazla açıklama yapmayı planladığını belirtti.

Duygu Nebioğlu uzun bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“Metin Akpınar’ın yapmış olduğu basın açıklamasına karşılık son açıklamamı pazartesi günü İstanbul’da televizyon programında gerçekleştireceğim. Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığım da sanat tarihinin kaybı çok büyük olur.Bir insanın hayatı boyunca yapmış olduğu emeklerini yok edecek eğitim almadım “Nebioğlu ailemden. Benim çok iyi büyütülmüş olmamdan kaynaklı iyi niyetimi kullanıp yalanları ile konuşmaya devam edenlerin Sosyalist yapısının gerçekliğini bir araştırın önce. Ve siz terbiyesiz troller, sizin kimler tarafınızdan tutulup bana attığınız mesajların, yaptığınız AHLAKSIZLIĞIN farkındayım. Ben bu süreci Akpınar ailesi ile birebir yaşadım kendinize başka sözler bulun. Tabi ki avukatlarım sizlerle özel olarak ilgilenecek.Ayrıca Avukatlarım Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ’ın üstlendiği davamı almak hiç kolay değildi. 1 yıl boyunca gece gündüz demeden çalışıyoruz, önce avukatlarım hazırlanıyor sonra süreçlerimize beraber çalışıyoruz yani sığ beyinlerin anlayacağı bir durum değil ancak hata yapmış olmanız da sizi hemen kötü yapmaz Troller. Hayat her zaman bir şans verir Duygu Nebioğlu bir yere kadar şans verir.Neden suskunluğumu bozdum ? Neden öz annem hakkında açıklamalar yapmıyorum? Nedenlerin cevapları hepsi bende beni dinlediğiniz de anlayacaksınız.”

Bu gelişme, Türk sanat dünyasında büyük bir sürpriz ve tartışma yaratmış durumda. Metin Akpınar’ın evlilik dışı ikizleriyle ilgili daha fazla ayrıntıların kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor