Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan Bolu’da trafik kazası geçirmişti. Bayram Özkan’ın kardeşi, ilimizin sevilen spor insanlarından Metin Özkan, kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür etti.

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden

GENEL SAĞLIK DURUMU İYİ

Kocaeli’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Özkan, yola dökülen mazot nedeni ile kayganlaşan zeminde aracın kontrolünü kaybetmiş ve bariyerlere çarparak durabilmişti. Bolu Tüneli çıkışı geçirdiği kaza sonrasında kolu kırılan Bayram Özkan’ın genel sağlık durumunun iyi olması ailesini ve sevenlerini sevindirdi.

KOCAELİ’YE GELİP GELMEYECEĞİ NETLİK KAZANMADI

Bayram Özkan’ın kardeşi, ilimizin sevilen spor insanlarından Metin Özkan, ağabeyinin geçirdiği kaza sonrasında kendilerine ulaşan ve geçmiş olsun dileklerini gönderen tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. Bayram Özkan’ın bu hafta sonu Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanlık seçimine katılım gösterip gösterilmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

BAYRAM ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA

Bayram Özkan kaza sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: Değerli Dostlarım, Yol Arkadaşlarım… Görevli olarak Bursa örgütlenmesine giderken Bolu Kaynaşlı’da trafik kazası geçirdim. Kaza sonrası defalarca sağlığımı soran ilgilenen, başta Genel Başkanımız Nihat Yurdakul olmak üzere, Genel Yönetim Kurulundaki çalışma arkadaşlarıma, şube başkanlarımıza, temsilci ve üyelerimize, kaza anında haber alır almaz hastaneye gelen destek olan CHP Bolu İl Başkanı Çetin Uç’a, Bolu Belediye Meclis Üyesi Buse Özkan’a, Belediye-İş Bolu Şube Başkanımız Çağdaş Özkan ve yönetim kurulu üyelerine, Kocaeli Şube Başkanımız Ertuğrul Çınar ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Bolu şube personeli Berna Hanım’a ve Kocaeli Şube personeli Levent Bey’e, bu süreçte arayan soran bütün dostlara, yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.

İYİ Kİ VARSINIZ

Sizler iyi ki varsınız, bana bir kez daha “iyi ki Belediye-İş gibi ulu bir çınarın üyesi, temsilcisi, yöneticisiyim, bu ailenin üyesiyim” dedirttiniz. Tüm dostlarıma arkadaşlarıma, akrabalarıma binlerce kez teşekkür ederim. Kazanın ardından doktorun önerisiyle bir süre istirahat etmem ve telefonumu kapatmam gerekiyor. Bu nedenle tek tek telefon aramalarına ve mesajlara dönemiyorum. Genel sağlığım iyi, dinledikçe daha da iyi olacak. Hepinize teşekkür ederim, var olun.