Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Özkan’dan davet var

Bu yıl 12.’sinin düzenleneceği ve Full Medya ana sponsorluğunda organize edilen Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda kura çekimi 26 Ocak’ta gerçekleşecek.

Bu yıl 12.’sinin düzenleneceği

1 AY SÜRECEK

Birbirinden güçlü takımların mücadele ettiği Full Medya Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda geri sayım devam ediyor. 24 takımın kıyasıya rekabeti öncesinde grup kura çekimi 26 Ocak’ta Yönder Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleşecek. Dev organizasyon Şubat’ın ikinci haftasında başlayacak ve 1 ay sürecek.

HEYECANLA BEKLİYORLAR

Full Medya Altın Kiraz Futbol Turnuvası Tertip Komite Başkanı Metin Özkan şu şekilde konuştu: Bu yıl nasip olursa Altın Kiraz turnuvamızın 12.’sini düzenleyeceğiz. Takımlarımız hazır ve heyecanla gruplarını belirlemek için bekliyor. Bu yıl da organizasyonun başarılı bir şekilde geçmesi için elimizden geleni yapacağız.

SİZLER BAŞARDINIZ

Altın Kiraz turnuvası Körfez’de doğru ve Kocaeli’nin markası haline geldi. Bunu sizler, bizlere destek verenler başardı. İnanıyorum ki bu organizasyon ulusal çapta ses getirmeye devam edecektir. Tüm sporseverleri 26 Ocak’taki kura çekimine ve Körfez Alpaslan Türkeş Stadı yanındaki Körfez Belediyesi Spor Akademisi’ndeki maçlarımıza bekliyoruz” diye konuştu.