Metin Uca cenazesinde ne oldu? Metin Uca'nın cenazesinde yaşananlar!

Metin Uca cenazesinde ne oldu? Metin Uca'nın cenazesinde yaşananlar!

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, şah damarının tıkanması sonucu bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Uca'nın cenaze töreni Ankara Kocatepe Camii'nde düzenleniyor. Ancak cenaze töreninde yaşanan bir olay gerginliğe neden oldu.

Metin Uca'nın cenaze töreninde bir grup, "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek bağırdı. Bu ifadeler üzerine cenazeye katılanlar arasında tepki ve gerginlik yaşandı. Namaz kılınan sırada grup, bu sözleri yinelemeye devam etti, ancak cenaze namazını kılanların tepkisi ve imamın araya girmesiyle olaylar son buldu.

Metin Uca'nın cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda defnedilecek.

Vasiyeti: "Yakılmak İstiyorum, İki Yüzlü Cenaze Töreni İstemiyorum"

Metin Uca'nın ölmeden önceki vasiyetinde, "Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul Boğazı'ndan serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum" ifadeleri yer alıyordu.