Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metroda çok sıcaktan arıza..

Başkent Metrosu’nda aşırı sıcaklar nedeniyle meydana gelen arıza yüzünden seferler 4.5 saat boyunca durdu.

Başkent Metrosu'nda aşırı sıcaklar

Ankara’da aşırı sıcak hava, M2 (Kızılay-Koru) metro hattının güç kaynağı ve haberleşme sisteminde bir arızaya yol açtı, bu nedenle seferler durduruldu. Başkentte dün saat 18.50’de aşırı sıcak hava etkisiyle M2 (Kızılay-Koru) metro hattında bir arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle seferler durduruldu ve metro hattında seyahat eden yolcular tahliye edildi. Metro hattının bozulmasıyla güzergahtaki birçok metro istasyonunun çıkışında yoğunluk yaşandı ve uzun otobüs kuyrukları oluştu.

AŞIRI SICAKLAR SEFERLERDE AKSATMA YAŞATTI

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için metro hattı güzergahında ek otobüs seferleri devreye sokuldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ilk açıklamada, “Güç kaynağı ve haberleşme sisteminde aşırı sıcak nedeniyle meydana gelen arıza sebebiyle M2 (Kızılay-Koru) Metro hattımızın seferleri durdurulmuştur” ifadelerine yer verildi.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

EGO Genel Müdürlüğü tarafından gece saatlerinde yapılan açıklamada, Ankara Metrosu M2 hattında yaşanan haberleşme ve güç kaynağı arızalarının 4,5 saatlik bir sürenin ardından giderildiği ve seferlerin normale döndüğü belirtildi. Saat 23.20 itibarıyla seferlerin yeniden düzenli hale geldiği ifade edilen açıklamada, “Trenlerimiz Kızılay-Koru hattı boyunca tüm istasyonlarda düzenli olarak hizmet vermeye devam etmektedir” denildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi