MEVLİT KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ 2024: Mübarek Mevlid Kandili İle İlgili Mesajlar! 14 Eylül Mevlit Kandili Mesajları

14 Eylül Cumartesi günü eda edilen Mevlit kandili Müslümanlar tarafından kutlanmaya başladı. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in dünyaya gelişinin kutlandığı bu mübarek günde manevi huzura erişenler sevdiklerini akıllara getirdi. Bu mübarek günde sevdiklerinin kandilini kutlayacak olanlar Mevlit kandili mesajları araştırdı. İşte birbirinden güzel ve anlamlı Mevlit kandili mesajları resimli..

MEVLİT KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ 2024: Mübarek Mevlid Kandili İle İlgili Mesajlar! 14 Eylül Mevlit Kandili Mesajları

14 Eylül Cumartesi günü mübarek Mevlit kandili idrak ediliyor. Müslümanların değer yargılarından olan Mevlid kandili tüm huzuru ve fazileti bünyesinde barındırıyor. Bu mübarek günde eşine dostuna kandil mesajı atmak isteyen vatandaşlar birbirinden farklı örnekleri inceliyor. Mevlit Kandili için mesaj atacak olan vatandaşlar birbirinden güzel sözleri sevdiklerine ulaştırıyor. Sizler için derlediğimiz Mevlit kandili ile ilgili mesajlar beğendiğinizi WhatsApp, Facebook, Twitter ya da Instagram gibi sosyal medya platformlarından paylaşabilirsiniz. İşte Mevlid kandili mesajları 2024..

MEVLİT KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ

Bu mübarek Mevlid Kandili gecesinde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya teşrifinin huzur ve bereketiyle dolup taşan bir yürek diliyorum. Rabbim dualarınızı kabul eylesin, kalplerinizi imanla doldursun. Hayırlı kandiller.

Peygamberimizin doğduğu bu mübarek gece, dualarınızın kabul, gönlünüzün huzurlu olduğu bir gece olsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğumunu andığımız bu mübarek gecede, yürekleriniz huzurla dolsun. Rabbim sizleri sevdiklerinizle birlikte hayırlı bir ömre nail eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

MEVLİT KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ 2024: Mübarek Mevlid Kandili İle İlgili Mesajlar! 14 Eylül Mevlit Kandili Mesajları - Resim : 1

MEVLİT KANDİLİ İLE İLGİLİ MESAJLAR

Mevlid Kandili’niz mübarek olsun, dualarınız kabul, gönlünüz aydın olsun.

Bu güzel gecede dualarınız semaya yükselsin, rahmet kapıları açılsın. Mevlid Kandiliniz hayırlı olsun.

Nuruyla kainatı Şereflendiren gül yüzlü Peygamber Efendimizin (s.a.s) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun.

Kaynak: HABER MERKEZİ