Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MG, Peugeot, Opel… Kasım ayında araç kampanyaları tavan yaptı! Taşıt kredisi faiz oranı sadece yüzde 0,59!

Sıfır araç almak isteyenler için Kasım ayında kampanyalar resmen tavan yaptı. Fiyatların nispeten düştüğü dönemde yüzde 0,59 faizli taşı kredisi kampanyaları ise günde oldu! İşte en ucuz modeller ve kampanyalar…

Sıfır araç almak isteyenler

Kasım ayında en ucuz sıfır km otomobil modelleri ve cazip kampanyaları peş peşe duyurulmaya başladı. Son dönemde artan otomobil fiyatlarının ardından gelen bu kampanyalar ve indirim fırsatları araç almak isteyenleri heyecanlandırdı.

Uzun süredir Türkiye’de devam eden yüksek otomobil fiyatlarında diğer aylara göre nispeten düşüşler gözlemlenmeye başladı. Ocak ayından sonra yeniden artması düşünülen fiyatlar öncesinde Kasım 2023 itibariyle birçok marka ve modelde indirim fırsatları başladı.

YÜZDE 0,59 FAİZLİ TAŞIT KREDİSİ FIRSATI!

Sıfır araçlarda bazı markalar fiyat listelerinde indirime gitti. Yüzde 20’lere dayanan indirimlerin yanı sıra düşük faiz oranlarına sahip kredi seçenekleri de bu kapsamda sunulmaya devam ediyor.

MG tarafından Kasım ayında duyurulan kampanya kapsamında, yüzde 0,59 faiz avantajı ile kredi verilecek. Euro NCAP yıldız güvenlikli HS için 250.000 TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0,59 faiz ve 100 bin TL takas desteği verilecek. ZS, HS ve MG4 modelleri için de benzer cazip kampanyalar devam ediyor.

OPEL MODELLERNDE KASIM AYI FIRSATI

Kasım ayına özel Opel modellerinde de cazip fiyat avantajları ve kampanyalar duyuruldu. Sevilen Opel Yeni Opel Corsa modeli için 200.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0,99 faiz oranları ile kredi imkanı sunulacak.

Opel Mokka modeli için GS ve Ultimate için 300 bin TL, Elegance için 250 bin TL kredi 12 ay ve yüzde 0,99 faiz oranları ile kullandırılacak. Kasım ayı güncel fiyat listesine göre Opel Yeni Corsa 1.2 75 HP Benzin Edition modeli ise 880 bin 900 TL’den satışa sunulacak.

PEUGEOT YÜZDE 0,99 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Kasım ayına özel Peugeot modellerinde de yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ile finansman kampanyası devam ediyor. Peugeot 208, 308, 2008, 3008, 508, 408 ve diğer birçok modelde takas desteği ile cazip krediler sunulacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…