Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MGMT ne zaman işlem görecek? Mega Metal halka arz borsa işlem tarihi! MGMT hisse borsada ayın kaçında işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan Mega Metal halka arz sonuçları, yatırımcılar ve piyasa takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEGMT) halka arzında bireysel yatırımcılara yapılan kişi başı 12-13 lot dağıtımıyla ilgili detaylar da açıklandı.

Halka Arz Sonuçları: Toplam talebin 3.35 katı oranında talep iletildi ve toplamda 3.868.974 bireysel yatırımcı talebi karşılandı. Halka arzda paylar, 28,30 TL sabit fiyattan halka arz edildi. Ayrıca pay talebinde T1 ve T2 bakiyeleri kullanılmadı, ilgili kurumların halka arz talep giriş ekranı tercih edildi.

İşlem Göreceği Tarih: Mega Metal’in halka arz sonuçlarının ardından gözler, şirketin Borsa İstanbul’da işlem göreceği tarihdeydi. Mega Metal, 15 Aralık tarihinden itibaren borsada işlem görmeye başlayacak.

Detaylar ve Sorular: Halka arza olan yoğun talep ve dağıtım detaylarıyla birlikte, Mega Metal hisselerinin işlem göreceği tarihle ilgili sorgulamalar arttı. Yatırımcılar, Mega Metal’in ne zaman, ayın kaçında borsada işlem göreceğini ve kaç lot verildiğini merak ediyor.

Mega Metal, halka arz sürecinde elde ettiği kaynakları kullanarak sektöründeki varlığını güçlendirmeye ve yatırımcılara değer katmaya devam edecek. İşte, Mega Metal’in Borsa İstanbul’da işlem görmesiyle ilgili beklenen tarih ve detaylar.